markjag Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Tato hra mi zamrza asi najcastejsie oproti ostatnym. Zacal som ju hrat az odkedy mam FW 3.10 OE-A' . Je to problem vo FW alebo ma niekto podobne skusenosti aj v starsich FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Asi ti nepomohu , ale mne to jede normal ani jednou se mi to jeste neseklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 takovy topic uz tu je... nestava se mi to ;-) mam 3.03 oe-c a je pravda ze ten novej CF ma hodne bugu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Možná je to fake kartou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw11 Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Tato hra mi zamrza asi najcastejsie oproti ostatnym. Zacal som ju hrat az odkedy mam FW 3.10 OE-A' . Je to problem vo FW alebo ma niekto podobne skusenosti aj v starsich FW? jj zamrza vim skus hru převest do formatu ISO a skus nepouživat pomocnika a fake kartu nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Ja si to stahl a ani mi to nejde spustit(při startu mi to zamrzne) nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 Jo to se mi stalo taky , musel jsem si stahnout nove ISO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markjag Odesláno Březen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 No mne to uz ide. Pomohla rada prerobit CSO na ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2007 me se zace na 3.10 OE-A' sekalo SSX.. ted je to v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.