Fero Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 ted sem to stahl a kdyz to spustim tak ztmavne obrazovka a to je vše...co s tím ? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Jak ztmavne? Jako zamrzne to praskne divne v reprácích a PSP se vypne? Jestli jo tak je pudto chyba v ripu a nebo zkus přeehodit m33 ve VSH menu na P990 nebo tak nějak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fero Odesláno Únor 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 no proste je tmava obrazovka ale PSP se nevypne... tak jak to mam udelat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martanecek Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Mě to taky dělá, nevím co s tím, mám PSP 1004 fw - 3.52 M33-4, napište někdo komu to jde , jaký máte firmware a model PSP prosím. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martanecek Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 tak už jsem na to přišel sám - musíš mít fw 3.71 m33, takže už mi to jede:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 přesně,ve většině případů je to chyba CFW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest ´/FoXRic(Z)k/* Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Ale jsou i případy kdy je vadna karta nebo když to maš v CSO tak se to nekdy seka :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 10, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Ale jsou i případy kdy je vadna karta nebo když to maš v CSO tak se to nekdy seka :lol: Některé hry, které jsou v CSO se mohou sekat - ovšem naběhnou a jdou hrá. A vadná karta nezpůsobuje to, že se seká hra! Jestli-že myslíš kartu tzv. "Fake" tak ta má nestabilní velikost, pomalé načítání atp. Ale určitě i z této karty jdou hrát hry. btw: Ty jsi tuto chybu vyřešil updatem firmearu. Někdy příčinou toho, že jenom z černá obrazovka bývá špatně nahrátá hra - kousek hry chybý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.