Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

unreadable disc


zyzuluzu

Otázka

zdarvím

mám jeden záludný problém stáhl jsem si hru gears of war 2, vypálil přes imgburn. Po vloženi do xka se mi hra normálně načte, spustim naběhne menu a po chvili mi to napíše unreadable disc. Mám už asi 20 vypálených her které běhají v poho. Dříve jsem vypaloval na dvd+rdl, 2,4x verbatim ale tuto hru mam vypalenou na dvd+rdl, 8x verbatim myslel jsem že je problem v dvd mediu jenze na stejnym typu dvd mam vypalenou jinou hru a ta peha normalne. Zkousel jsem to jeste u jedny hry a naskytl se ten a samy problem jako u GOW 2 unreadable disc.

za všechny rady diky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

tekže jsem dnes stahnul a vypalil hru na stejne medium dvd+rdl,8x verbatim v programu clonecd rychlosti 2,4x a na jine vypalovacce. Hra bezi ok, cca 3 hodiny hrani a unreadable disc nikde:-). Takze bud mam problem ve vypalovacce, coz mi pride nepravdepodobne, vypaleno s ni asi 20 her. A nebo jsem stahnul nejakou spatnou verzi hry, hry stahuju přez warforum z rapidu.Zkusim jeste vypalit na jine vypalovcce ty same hry, ktere mi hazely unreadable disc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu