3FF3CT Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Dobrej... Já vím, že už se to tu řešilo... Teď jsem to tu dvě hodiny četl... Můj dotaz je krátký a stručný: Stači pro internet v xboxu toto: + Ta malá bílá krabička wifi adaptér pro xbox + Wifi router do bytu = Internet v xku? Prosím teď už to dokonce píší po druhé... Spadl mi prohlížeč a já to píšu znovu... Hledal jsem to tu, vše se tu řeší, ale já už jsem celý unavený a zamotaný do toho všeho... Jen mi odpovězte zda to tak půjde anebo ne... :cry: :sorry:za něco co se Vám asi nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 higgins Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Jo, takhle by to melo jít! Ale taky stačí pouhej Lan kabel z modemu zapojenej do xka a net beži taky ;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xmatrix Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 stejny modem mam doma jsou na nem zapojene dva xboxy pres lan a dva notasy pres vifi a parada jede v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Únor 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Jo, takhle by to melo jít! Ale taky stačí pouhej Lan kabel z modemu zapojenej do xka a net beži taky ;). no to jsem zkousel... nakonec jsem prïsel na to ze bych musel slozite menit mac adresy, diky stejny modem mam doma jsou na nem zapojene dva xboxy pres lan a dva notasy pres vifi a parada jede v pohode super za par tydnu je doma... +Hlavní věc LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
3FF3CT
Dobrej...
Já vím, že už se to tu řešilo... Teď jsem to tu dvě hodiny četl...
Můj dotaz je krátký a stručný:
Stači pro internet v xboxu toto:
+
Ta malá bílá krabička wifi adaptér pro xbox + Wifi router do bytu = Internet v xku?
Prosím teď už to dokonce píší po druhé... Spadl mi prohlížeč a já to píšu znovu...
Hledal jsem to tu, vše se tu řeší, ale já už jsem celý unavený a zamotaný do toho všeho... Jen mi odpovězte zda to tak půjde anebo ne...
:cry:
:sorry:za něco co se Vám asi nelíbí.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts