3FF3CT Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Dobrej... Já vím, že už se to tu řešilo... Teď jsem to tu dvě hodiny četl... Můj dotaz je krátký a stručný: Stači pro internet v xboxu toto: + Ta malá bílá krabička wifi adaptér pro xbox + Wifi router do bytu = Internet v xku? Prosím teď už to dokonce píší po druhé... Spadl mi prohlížeč a já to píšu znovu... Hledal jsem to tu, vše se tu řeší, ale já už jsem celý unavený a zamotaný do toho všeho... Jen mi odpovězte zda to tak půjde anebo ne... :cry: :sorry:za něco co se Vám asi nelíbí.
0 higgins Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Jo, takhle by to melo jít! Ale taky stačí pouhej Lan kabel z modemu zapojenej do xka a net beži taky ;).
0 Xmatrix Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 stejny modem mam doma jsou na nem zapojene dva xboxy pres lan a dva notasy pres vifi a parada jede v pohode
0 3FF3CT Odesláno Únor 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 23, 2009 Jo, takhle by to melo jít! Ale taky stačí pouhej Lan kabel z modemu zapojenej do xka a net beži taky ;). no to jsem zkousel... nakonec jsem prïsel na to ze bych musel slozite menit mac adresy, diky stejny modem mam doma jsou na nem zapojene dva xboxy pres lan a dva notasy pres vifi a parada jede v pohode super za par tydnu je doma... +Hlavní věc LOCK
Otázka
3FF3CT
Dobrej...
Já vím, že už se to tu řešilo... Teď jsem to tu dvě hodiny četl...
Můj dotaz je krátký a stručný:
Stači pro internet v xboxu toto:
Ta malá bílá krabička wifi adaptér pro xbox + Wifi router do bytu = Internet v xku?
Prosím teď už to dokonce píší po druhé... Spadl mi prohlížeč a já to píšu znovu...
Hledal jsem to tu, vše se tu řeší, ale já už jsem celý unavený a zamotaný do toho všeho... Jen mi odpovězte zda to tak půjde anebo ne...
:cry:
:sorry:za něco co se Vám asi nelíbí.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts