Xbox360man Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Zdravim. .-) Mám jeden menší problém. Když zapnu pc nabíha windows v pohode potom nabehne vitejte a potom plocha a někdy se nactou jenom ikony nekdy i naky program a potom se to podělá a nejde kliknou na zadnou ikonu ani na nic jineho a nekdy to nabehne bez problemu nevíte cím to je ? Díky za případné odpovědi:wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fashion02 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 mas xpcka nebo Visty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Únor 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 XP professional Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Jak dlouho mas ty XPeckja nainstalovane?Zkousel jsi preinstalovat jestli v tom uz nemas nejakej plevel? Znal jsem jednoho kteremu treba pc startovalo cca 18 minut.Pak z nej vylezlo,ze porad neco instaluje a maze a po 7 letech co ma pc jeste ani jednou nedelal novou instalaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fashion02 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Jak dlouho mas ty XPeckja nainstalovane?Zkousel jsi preinstalovat jestli v tom uz nemas nejakej plevel? Znal jsem jednoho kteremu treba pc startovalo cca 18 minut.Pak z nej vylezlo,ze porad neco instaluje a maze a po 7 letech co ma pc jeste ani jednou nedelal novou instalaci. presne zkus reinstal:bash::bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xbox360man
Zdravim. .-)
Mám jeden menší problém.
Když zapnu pc nabíha windows v pohode potom nabehne vitejte a potom plocha a někdy se nactou jenom ikony nekdy i naky program a potom se to podělá a nejde kliknou na zadnou ikonu ani na nic jineho a nekdy to nabehne bez problemu nevíte cím to je ?
Díky za případné odpovědi:wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts