Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

KabelovÉ pŘipojenÍ ps3

hluchanma

Otázka

Nevíte prosím vás někdo v čem je prolém?Muj PS3 jsem normalně připojil scartem k TV to je v pohode, a jako audio jsem zvolil opticky kabel z ps3 do AV receivru.V PS3 -sound setting- jsem nastavil-optical -dolby digital a na na AV receivru take DVD optical a zvuk mi nejde.Poradíte někdo? DÍKY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zkus si nastavit manuálně zvukové volby LPCM 5,1 a dolby digital 5.1, jinak šikovná věcička :D - http://manuals.playstation.net/document/cz/ps3/current/settings/audiooutput.html

všechno jsem udělal a zvuk pořád nejde,dal jsem tam -Digital out(optical) potom Dolby digital 5.1ch,DTS 5.1ch,a ty dvě které mi nejdou odebrat- Linear PCM 2ch.44.1 kHz,Linear PCM 2ch.48 kHz. Stači ten av reciever propojit pouze tim optickym kabelem?

Odkaz ke komentáři

• 0

tak jsem se dival na ten manual v češtině co jsi mi zaslal a na te strance AUDIO OUTPUT SETTINGS volba kanálu ,a porovnal to s mou PS3 a mě tam tam chybí dolní tři kanály- Linear PCM 2CH.96KHz, Linear PCM 2CH.192KHz, Linear PCM 5.1CH.

A dva kanaly mám automaticky zaškrklé stejně jak v tom přeloženém manuálu z netu.Jak se mění audio nastavení automatické a manualní?Dík

Odkaz ke komentáři

• 0

PORADÍTE NĚKDO? PŘIPOJIL JSEM MUJ PS3 S TV POMOCI SCART KABELU V BALENÍ ,TO JE OK ,ALE CHTĚL JSEM PROSTOROVY ZVUK TAKŽE JSEM DOKOUPIL OPTICÝ KABEL A PROPOJIL JSEM PS3 S MÝM AV RECEIVEREM A NASTAVIL JSEM PS3 NA OPTICKÝ VÝSTUP DOLBY DIGITAL 5.1 A NA AV RECEIVERU TAKÉ OPTICKÝ VÝSTUP A VUBEC NEJDE ZVUK.JDE MI O TO JESTLI NEMAM JEŠTĚ DOKOUPIT NĚJAKÝ KABEL MEZI PS3 A AV RECEIVER? DĚKUJI ZA RADY:bash:

Odkaz ke komentáři

• 0
PORADÍTE NĚKDO? PŘIPOJIL JSEM MUJ PS3 S TV POMOCI SCART KABELU V BALENÍ ,TO JE OK ,ALE CHTĚL JSEM PROSTOROVY ZVUK TAKŽE JSEM DOKOUPIL OPTICÝ KABEL A PROPOJIL JSEM PS3 S MÝM AV RECEIVEREM A NASTAVIL JSEM PS3 NA OPTICKÝ VÝSTUP DOLBY DIGITAL 5.1 A NA AV RECEIVERU TAKÉ OPTICKÝ VÝSTUP A VUBEC NEJDE ZVUK.JDE MI O TO JESTLI NEMAM JEŠTĚ DOKOUPIT NĚJAKÝ KABEL MEZI PS3 A AV RECEIVER? DĚKUJI ZA RADY:bash:

omlouvám se ale žadný link na muj reciever nemám tak aspoň typ THOMSON PDPL 2000

Odkaz ke komentáři

• 0

Za prvé jsi špatně opsal typ zařízení PDPL nezná ani výrobce, teď k tvému problému, zapoj optický kabel do optického vstupu DVD a zmáčkni DVD na recieveru, pokud nejde ten můžeš zkusit ještě SAT. Pokud nujde nai ten je optika v čoudu. Zkus do DVD zapojit nějaký DVD přehrávač s optikou.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu