Xbox360man Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 ahoj chci si koupit zdroj : http://www.cybex.cz/Hardware/PC-Komponenty/XILENCE-black-rev2-500W-ATX-20-PFC-12-cm-fan-2xSATA/produkt=8314299/kategorie=15437/ ale nevim jesli mi pujde na HDD,Mechaniku atd... a taky jesli mi pujde do bedny ? Jak je to delane ?? Díiky:wohow::wohow::wohow::wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 To my taky nevíme, když nám nšřekneš co máš za komponenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Řekl bych že 500W je dost, zbytečně ti to bude žrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 no pude urcite ... jak na novy, tak na starsi pc, ony ty dnesni zdroje jsou celkem "universalni" .. pokud budu brat ten z odkazu, tak ten ma napajeni do zakladni desky 20+4 pin, coz umozni, jak starsi zakladu, tak i novou .... pak obsahuje jeste 12V 4 pinovy konektor ktery se pripojuje taky do zakladni desky (u intelu se pouziva u novych desek 8pin, coz znamena, ze by s tim mohl byt problem, to by sis musel uz zjistit >>> pokud mas teda intel) ... jinak obsahuje jak SATA, tak klasicke Molex napajeni (hdd ci mechaniky).. otazkou vsak je pocet tech, ci onech napajecich kabelu ... moc prehledne to tam teda napsany neni ... jinak 100%ně ma jeste jeden napajeci konektor pro disketovku a externi napajeni pro grafickou kartu bude mit taky >>> kdyz je to ATX 2.0 EDIT: ale podivej se radsi na czc.cz a vyber neco z tama ... rozhodne udelas lip ... ja z tama kupoval nedavno zdroj stejne znacky, jako mas ty v odkazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Únor 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 OK lachtane kolik myslis ty aby mi utahl GF 9600GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D@w3r Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 pokud to má externí vývod na grafiku tak určitě :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Xbox360man: 1. GF 9600 je hnusný mezityp. Buď si připlať aspoň na 8800 GT, nebo si kup nějakou ATI (u nich je cena x výkon lepší). 2. Na 9600 green edition by ti stačil kvalitní 350 W, na obyč 9600 (96W) obyč. 400W. Záleží na tom, jaký máš procesor. Jinak zdroj se počítá jednoduše, vemeš výkony (W - Watt) všech komponent a sečteš + trošku přičteš jako rezervu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Únor 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 No ja jsem svoji 9600GT prodal a ted mam naky sunt :D tak mi porad treba nakou kombinaci grafika do 3000 a zdroj do 900 ,- porad neco :D nevim prave jakou grafarnu si mam koupit jeste 8800nebo 9800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 To vis prachy jsou vzdy problem.Ale co ruzne prolejzam fora o PC,tak casto pisou ,ze zdroj je jeden ze zakladu PC sestavy ,a ze se na nem nema setrit.Spatnej zdroj ti muze znicit celej pocitac.Ja jsem pred par dny mastil do alzy taky pro novej 850 W,ale samo,ze to bylo za trochu jine penize.Moje rada- nespechat promyslet si co si budu chtit koupit,setrit si penize a pak si ty veci postupne dokupovat.Kuprikladu ja jsem si koupil PC za 13000,- a ted mam z nej puvodni jen skorepinu a CPU,jinak jsem to vsechno postupne vyhazel a nahradil novejma vnitrnostma.Radeji jsem nezcital na kolik me to vlastne vyslo,ale byla to urcite uz docela dost.Jelikoz to bylo take postupne ,tak mi to nevadi.Nejradeji ted mam ,kdyz tu bednu otevru a podivam se na ten vnitrek.Proste nadhera !!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xbox360man
ahoj chci si koupit zdroj : http://www.cybex.cz/Hardware/PC-Komponenty/XILENCE-black-rev2-500W-ATX-20-PFC-12-cm-fan-2xSATA/produkt=8314299/kategorie=15437/
ale nevim jesli mi pujde na HDD,Mechaniku atd... a taky jesli mi pujde do bedny ?
Jak je to delane ??
Díiky:wohow::wohow::wohow::wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts