Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zdroj

Xbox360man

Otázka

ahoj chci si koupit zdroj : http://www.cybex.cz/Hardware/PC-Komponenty/XILENCE-black-rev2-500W-ATX-20-PFC-12-cm-fan-2xSATA/produkt=8314299/kategorie=15437/

ale nevim jesli mi pujde na HDD,Mechaniku atd... a taky jesli mi pujde do bedny ?

Jak je to delane ??

Díiky:wohow::wohow::wohow::wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no pude urcite ... jak na novy, tak na starsi pc, ony ty dnesni zdroje jsou celkem "universalni" .. pokud budu brat ten z odkazu, tak ten ma napajeni do zakladni desky

20+4 pin, coz umozni, jak starsi zakladu, tak i novou .... pak obsahuje jeste 12V 4 pinovy konektor ktery se pripojuje taky do zakladni desky (u intelu se pouziva u novych desek 8pin, coz znamena, ze by s tim mohl byt problem, to by sis musel uz zjistit >>> pokud mas teda intel) ... jinak obsahuje jak SATA, tak klasicke Molex napajeni (hdd ci mechaniky).. otazkou vsak je pocet tech, ci onech napajecich kabelu ... moc prehledne to tam teda napsany neni ... jinak 100%ně ma jeste jeden napajeci konektor pro disketovku a externi napajeni pro grafickou kartu bude mit taky >>> kdyz je to ATX 2.0

EDIT: ale podivej se radsi na czc.cz a vyber neco z tama ... rozhodne udelas lip ... ja z tama kupoval nedavno zdroj stejne znacky, jako mas ty v odkazu

Odkaz ke komentáři

• 0

Xbox360man:

1. GF 9600 je hnusný mezityp. Buď si připlať aspoň na 8800 GT, nebo si kup nějakou ATI (u nich je cena x výkon lepší).

2. Na 9600 green edition by ti stačil kvalitní 350 W, na obyč 9600 (96W) obyč. 400W.

Záleží na tom, jaký máš procesor.

Jinak zdroj se počítá jednoduše, vemeš výkony (W - Watt) všech komponent a sečteš + trošku přičteš jako rezervu.

Odkaz ke komentáři

• 0

To vis prachy jsou vzdy problem.Ale co ruzne prolejzam fora o PC,tak casto pisou ,ze zdroj je jeden ze zakladu PC sestavy ,a ze se na nem nema setrit.Spatnej zdroj ti muze znicit celej pocitac.Ja jsem pred par dny mastil do alzy taky pro novej 850 W,ale samo,ze to bylo za trochu jine penize.Moje rada- nespechat promyslet si co si budu chtit koupit,setrit si penize a pak si ty veci postupne dokupovat.Kuprikladu ja jsem si koupil PC za 13000,- a ted mam z nej puvodni jen skorepinu a CPU,jinak jsem to vsechno postupne vyhazel a nahradil novejma vnitrnostma.Radeji jsem nezcital na kolik me to vlastne vyslo,ale byla to urcite uz docela dost.Jelikoz to bylo take postupne ,tak mi to nevadi.Nejradeji ted mam ,kdyz tu bednu otevru a podivam se na ten vnitrek.Proste nadhera !!!!!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu