Anonymous_ Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Proste a jednoduse, Sony ocekavala vetsi pouzivanost a zajem o sluzbu Go!Messenger, nez ktery je nyni a tak se jiz ke Go!Messengeru 1.dubna neprihlasime. Sony pry pro vyuziti s go!cam chysta jinou aplikaci. Muj nazor: Sony tu nekolik mesicu dlouze planuje, predstavuje a buduje tento projekt. Pricemz pri pocatku/uvedeni byla sluzba registracemi doslava pretizena - takze reklama a seznamovaci kampan uspesna byla. Bohuzel je sony neschopna sluzbu dale rozvijet, udrzovat a udelat ji pouzitelnejsi. Ostatne, kdo by mel PSP neustale zapnute, aby si mohl pres silenou klavesnici na PSP napsat s kamarady, kdyz uz kazdy ma sveho messengera (MSN, ICQ, Jabber...)? Budovat novou sit je blbost, uz takhle malokdo a malokdy leze na ICQ/jinou jeho oblibenou sit pres PSP, jelikoz hlavne vzhledem k absenci QWERTY klavesnice, je to velice neprakticky, natozpak lezt do site, kterou nikdo bezne nepouziva. Zdroj: http://www.eurogamer.net/articles/sony-shutting-down-psps-go-messenger Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 NevĂm ja skype na slimu, mám FAT ale mÄ› moc nenadchla kvalita pĹ™enosu. Zkoušel jsem Gomess z PC i mezi PSP, bylo to naprosto nepouĹľitelnĂ©, zda šlo jen o počáteÄŤnĂ obtĂĹľe nevĂm, vzdal jsem po mÄ›sĂci veškerĂ© pokusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 ste na tom este dobre me se ani nepovedlo nikdy prihlasit a ani nikdo tady na foru mi nedokazal pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 ste na tom este dobre me se ani nepovedlo nikdy prihlasit a ani nikdo tady na foru mi nedokazal pomoct Tak to je spĂše o problĂ©mu mezi klávesnicĂ a ĹľidlĂ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.