xUltimate Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Co myslíte? Já říkam nastojáka, kámoš na ležato, chci si udělat jasno ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 tohle je napsane v topicu pro začátečníky ... každá poloha má svá mínus a plus ... na stojatu větší riziko poškrábání (stačí zakopnout o internetovej kabel nebo jen trochu drcnout do xka při načítání a dvd je v háji ...) ale je je lepší chlazení ... na ležatu pravý opak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Já ho mam na ležato,řekl bych že u těch novejch Xboxu už je to celkem jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Já ho mam na ležato,řekl bych že u těch novejch Xboxu už je to celkem jedno... Tak tohle je ten muj kamarád, se kterym se o tom přeme :D....:dozey: jinak, když máš hru na HDD tak se DVD točí, jenom když se hra načítá....jinak ne, takže určo na stojáka ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maggots Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 pro me osobne nalezato lepsi , mam xko na stole a kdyz si predstavim ze by mi spadlo ze stolu dolu to at se radsi prehreje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 ja ho mam na stojaka za 1)protoze mam malo mista u tv 2)lip to chladi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Ja ho mám na stojáka, protože mě to při h***ní vzrušuje ...:dozey: OMG, vy už nevíte, co pro kredity založit za volovinu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Je to uplne jedno jak si to date , nove verze se uz neprehrivaji ... U starsich bez hdmi bylo lepsi mit xko nastojato ... Ale pro neohrabany ruky je lepsi to mit nalezato , aby si noposkrabaly disky...:D LOCK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xUltimate
Co myslíte? Já říkam nastojáka, kámoš na ležato, chci si udělat jasno ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts