Chaozz Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Cus! Dneska mi prisla pandora a ma hrozne spatnej kontakt ze to musim zatlacit aby psp slo nevite jak udelat abych to nemusel zatlacovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pyty Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 zkus tam dat nejaky papirek prelozeny aby to drzelo jinak nwm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 tak ono to drzi :-) kdyz je tam kryt ale jinak ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Tak co řešíš? :D když je tam kryt, tak fachá, tak je to fuk :D hlavně že de... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Tak co řešíš? :D když je tam kryt, tak fachá, tak je to fuk :D hlavně že de... njn ale nez ho tam dam tak to muze vypadnout nebo tak :-) a to me sere:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 njn ale nez ho tam dam tak to muze vypadnout nebo tak :-) a to me sere:roll: a co takhle nedrzet to psp baterkou dolu?:D pak nema kam vypadnout:D... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Izolepa(lepící páska)..xD..To můžeš zkusit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Hmm tak diky mno :D vidim ze to byl trapnej dotaz :roll: LOCK pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hajdos Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Hmm tak diky mno :D vidim ze to byl trapnej dotaz :roll:LOCK pls a co bys nato chtěl za odpověd jako?:D si to přidž prstama nebo jak bylo psáno neměj ho baterkou dolu...podle mě takhle vypadne i normální baterka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 a co bys nato chtěl za odpověd jako?:D si to přidž prstama nebo jak bylo psáno neměj ho baterkou dolu...podle mě takhle vypadne i normální baterka moje řeč :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 1george Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 dobrý den prominte že píšu jinam ale jak se mám připojit na net?na ipadress atd? dík za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 dobrý den prominte že píšu jinam ale jak se mám připojit na net?na ipadress atd? dík za odpověď ??? Připojit na net jako z PSPčka? Kup si Acesspoint a pak se připojíš přez wifi, ale proč to píšeš sem?:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chaozz
Cus! Dneska mi prisla pandora a ma hrozne spatnej kontakt ze to musim zatlacit aby psp slo nevite jak udelat abych to nemusel zatlacovat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts