Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Doporučená zásilka - jak na to a kolik mě to bude stát ?

adiZ

Recommended Posts

Zdravím vás:roll: Mám takový primitivní dotaz, doufám , že je v dobré sekci, neukamenujte mě ;) Domluvil jsem si s jedním uživatelem prodej hry. Chci mu jí poslat tak, aby mi pošťačka poslala zpět částku na které jsme s dohodli. Jak na to ? Mám hru dát do obálky, napsat adresu, a na poště říct, že to chci poslat na dobírku ? Kolik mě bude odeslání stát(váha UMD disku + manuálu) ? A kolik zaplatí odebíratel za dobírku(bydlí ode mě cca 350 km) ?

Prosím nespamujte topic narážkami typu "to je debil" atd,je mi 13 a dělám to poprvé

Za dobrou odpověď dám thanks ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

takze, staci to proste poslat na dobirku ... pricemz cenu dobirky si uz zapocitej do ceny (tzn pokud mu prodavas umd za 200, tak si pripocti 54kc =254kc .. tuto castku uved jako dobirku)... pri odesilani na poste tuto castku (54kc) za dobirku totiz zaplatiz ty.

A k ty cenne .. podle me o bude bud okolo 54kc ... nebo 84kc ... vic urcite ne .... kdyz posilam balik velikosti DVD krabicky, tak to vyjde doporucene na 84kc, pricemz v tom je i pojisteni. .... a jak pises tu vzdalenost, tak to je jedno, podle toho cena odvozena neni.

Odkaz ke komentáři

Obálka na poště stojí 7 korun. Do té to zabalíš pak nahoru doprava napíšeš odesílatel ( to seš ty) a příjemce: ( to je on) No a pak řekneš že to chceš na dobírku a vypíšeš asi další dva lístky. A stojí to asi 80 korun... to zaplatíš ty a dáš to do té kompletní ceny tzn. tvoje cena + částka kterou na poště zaplatíš.

Odkaz ke komentáři

ve zkratce: čapni obálku s hrou a běž na poštu rovnou, pokud narazíš na ochotnou slečnu/paní za přepážkou (já s tím nikdy neměl problém) , určitě ti vše ráda vysvětli a poradí .. z toho co ti tu všichi píšou budeš mít akorát guláš v hlavě ..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu