adiZ Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Zdravím vás:roll: Mám takový primitivní dotaz, doufám , že je v dobré sekci, neukamenujte mě ;) Domluvil jsem si s jedním uživatelem prodej hry. Chci mu jí poslat tak, aby mi pošťačka poslala zpět částku na které jsme s dohodli. Jak na to ? Mám hru dát do obálky, napsat adresu, a na poště říct, že to chci poslat na dobírku ? Kolik mě bude odeslání stát(váha UMD disku + manuálu) ? A kolik zaplatí odebíratel za dobírku(bydlí ode mě cca 350 km) ? Prosím nespamujte topic narážkami typu "to je debil" atd,je mi 13 a dělám to poprvé Za dobrou odpověď dám thanks ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 takze, staci to proste poslat na dobirku ... pricemz cenu dobirky si uz zapocitej do ceny (tzn pokud mu prodavas umd za 200, tak si pripocti 54kc =254kc .. tuto castku uved jako dobirku)... pri odesilani na poste tuto castku (54kc) za dobirku totiz zaplatiz ty. A k ty cenne .. podle me o bude bud okolo 54kc ... nebo 84kc ... vic urcite ne .... kdyz posilam balik velikosti DVD krabicky, tak to vyjde doporucene na 84kc, pricemz v tom je i pojisteni. .... a jak pises tu vzdalenost, tak to je jedno, podle toho cena odvozena neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Obálka na poště stojí 7 korun. Do té to zabalíš pak nahoru doprava napíšeš odesílatel ( to seš ty) a příjemce: ( to je on) No a pak řekneš že to chceš na dobírku a vypíšeš asi další dva lístky. A stojí to asi 80 korun... to zaplatíš ty a dáš to do té kompletní ceny tzn. tvoje cena + částka kterou na poště zaplatíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Díky moc ;) A kolik zaplatí ten co to převezme ? Jen těch 254 Kč, nebo ještě zaplatí dopravu nebo tak něco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 já jsem takhlenedavano posilal a platil jsem 84 kc...byl to taky UMD :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 tolik, kolik napises tu cenu za dobrku,... a jinak na poste musis vyplnit podaci listek a slozenku typu C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Díky moc ;) A kolik zaplatí ten co to převezme ? Jen těch 254 Kč, nebo ještě zaplatí dopravu nebo tak něco ? jenom tech 254kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Takže ten co mu tu hru pošlu zaplatí jen tu cenu, na které sme domluvení ? Žádné poplatky ? Protože pak by byl zmatek, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Díky moc ;) A kolik zaplatí ten co to převezme ? Jen těch 254 Kč, nebo ještě zaplatí dopravu nebo tak něco ?budou se tě ptát jestli poštu platíš ty nebo on když on tak zaplatí tu částku na které jste domluvily + tu poštu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 proste to udelej tak, ze postovne zaplat ty, pricemz si tu castku uz prictes do ceny dobirky ... viz jak sem psal nahore ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 proste to udelej tak, ze postovne zaplat ty, pricemz si tu castku uz prictes do ceny dobirky ... viz jak sem psal nahore ... OK, zkusím to. Ale bojím se Česke pošty, sou to hrozne ku*vy, nekde mi to zrati a mam po hrach ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 no proto je to za tech 84kc pojisteny .... EDIT: jako ne pojisteny na 84kc :D ... ale na castku jakou ma ten balicek cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 no proto je to za tech 84kc pojisteny ....EDIT: jako ne pojisteny na 84kc :D ... ale na castku jakou ma ten balicek cenu :) Aha, takže vlastně Dobírka znamená, že tu hru musí předat adresátovi do rukou ? BTW : Myslel jsem, že to je doporučenka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 ve zkratce: čapni obálku s hrou a běž na poštu rovnou, pokud narazíš na ochotnou slečnu/paní za přepážkou (já s tím nikdy neměl problém) , určitě ti vše ráda vysvětli a poradí .. z toho co ti tu všichi píšou budeš mít akorát guláš v hlavě .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 A když zaplatíš dobírku tak to není pojištěný, musíš přidat pár korun navíc. ... pokud je ta dobirka DOPORUCENE, tak by to pojisteny byt melo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 v zakladni cene mas pojisteni jen do 500,- vic si musis priplatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.