Fryta Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Nic mi to nenašlo takže sem založil :) Paříte někdo tuhle gamesu? Pokud mate dodejte sve lvl...já jich mám kotel pokud by nekdo chtel upnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 jj parim ale ted se mi nechce jit pro psp...dam to az vecer:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Já tohle pařím jenom na záchodě takže ještě nejsem moc daleko :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Hraju to na xku...ale na PSP bych si to taky moc zahrál...pokud to budete upovat tak na CZShare..dík:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Mám to upnuté ve svém topiku (hru N+) tak kdby někdo sháněl,jinak hra mě docela bavila bracha je do ni uplne zazranej pari ji furt tak asi neaky ten lvl taky ma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Upovat už nemusíš, sosnul sem to u zlatokopa, ale pařba to je jak sviň...baví mě to...:D ( Sranda...sem na lvl 9 ) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 já mám všechny lvl krome 24,39 a ty svoje upnu a kdo je da je fakt borec:D ne že by nešly ale sou kotel těžké Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peacemaker_1 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 jo dohral sem to cely je to bozi hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fryta Odesláno Březen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 mate nekdo nejake svoje lvly? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.