neo.a Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 pls pomoc. stahnul jsem torrent cod 5 WaW a když to nainstaluju cracknu a spustim tak tam nic nevidim ale zvuk jde!pls nevíte co stim mám udělat?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Já nehraju na PC, takže nwm, ale není vadný právě ten crack? Zkoušel jsi hru přeinstalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 tam je víc instalací tak zkusím nakou jinou a kdyžtak stáhnu nakej jinej crack. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 řekl bych ze je to grafikou ,tohle mi delal Assassins Creed ale koupil sem lepsi grafiku a ta stejna verze hry pak bězela vpohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 mas slabej pixelshader...presne tohle mi delal Assasins Creed i CoD5...jen sem slysel zvuk a nic vic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 a ten pixelshader se dá stahnout novější nebo jen koupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 no kez by to bylo tak lehky jako stahnout, ale bohuzel musis koupit novou grafickou kartu ;) btw: kdyztak sem napis jakou mas grafarnu a ja se podivam jak je natom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 no mam tam napsany graficke adaptery radeon x600 series secondary jo a ten direct x se mi pta kdyz sem to instaloval a pak se me to jeste ptalo jesi si preji nainstalovat punk buster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 tak sem se kouknul a pixel shader u ni je jen 2.0 a Call of Duty 5 potrebuje minimalne 3.0...takze jedina moznost koupit novou grafickou kartu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 a na kolik by mě tak vyšla? je to divný cod 4 spustim upe normálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 tak CoD4 ma mnohem nizsi graficky naroky..a pokud chces nejakou celkem dobrou tak kup nejakou poradnou 1GB s pixelem 4.0 a podporou DX10 (maj uz skoro vsechny)...ja sem nedavno kupoval 1gb ASUS EAH4650 SERIES za 1680,-..a rozbehnu vsechny novejsi hry...pak pro tebe bude jeste otazka procaku, aby se ti hra nesekala ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 jo tak dik kouknu se na to na internetu nebo poprosim známýho ten se furt hrabe v počítačich tak že by mi ji sehnal:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 ted tu mam zase problem z cod 2 :D když spouštim klienta na hraní online tak se nerozjede a začne blikat nakej odkaz prostě se vždycky něco objeví a zase zmizí nevíte někdo co s tim? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 žeby UFO?.... popiš to líp z tohohle asi těžko někdo poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Únor 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 prostě když na netu spouštim klienta a dam rychlý start tak tonačítá stahování a pak to zmizí a bliká to co načítalo a muism vypnout pc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Stručně a jednoduše, špatný torrent .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolobot Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 na 90 procent je to grafarnou mw to taky delalo....prorot sem si koupil new ompa :) zkus si stahnout novy ovladace nebo jestli nemas stary directy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 ale ted myslim to online hrani na cod2 tu mam origo cod 2 ale ta petka uz me nevadi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Březen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2009 a bioshock potřebuje taky pixelshader 3.0? ne ze mi nejde:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.