Xbox360man Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Zdravím. Mám takový dotaz když zapnu internet tak u někteých stránek příklad centrum.cz se mi klepe trocku obraz . Neklepe se ten panez linku atd.. to ne ale klepse to to co je na fotce ( klepaná dolu a nahoru ) nevím cim to je :-( Foto ::arrow: http://uloz.to/1366294/Bez názvu.bmp ( bohuzel to tam neni videt ) Prosím o nakou radu cim by to mohlo byt :-( diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Fakt dobrej napad davat obrazek na uloz.to :roll: Neznas imageskack.us, photobucket.com, picoodle.com, ukazto.com, asi ne, co btw, asi se ti klepou oci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 hm díký ale oci me neklepou a nevidim problem kam davam obrazek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Buď máš něco s očima a nebo se ti na monitoru lehce rozlívá obraz, což je ale normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 z ocima ne neco zkusim udelat z monitorem diky nako to vyresim lock :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lachtan Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Xbox360man: Pokud ti obraz bliká tak si budeš muset přenastavit frekvenci, ale to jen v tom případě, že máš CRT, u LCD to není důležitý. Bohužel ale nevím, co s tím obrazem máš, protože nic nevidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Mam lcd nevim ale delato nejvic u centrumu a nekdy malo na jine strance Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 nastav si nativní rozlišení toho panelu ;) pak by mělo bejt vše OK a přístě prosímtě JPG/PNG a jinej host nejlíp nějakej imghost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 No budu kupovat novej HDD tak doufam ze to uz bude v pohode . Diky za odpovedi a Locked pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xbox360man
Zdravím. Mám takový dotaz když zapnu internet tak u někteých stránek příklad centrum.cz se mi klepe trocku obraz . Neklepe se ten panez linku atd.. to ne ale klepse to to co je na fotce ( klepaná dolu a nahoru )
nevím cim to je :-(
Foto ::arrow: http://uloz.to/1366294/Bez názvu.bmp ( bohuzel to tam neni videt )
Prosím o nakou radu cim by to mohlo byt :-( diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts