JackColl Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 Zdravim, hledal jsem klienty ICQ pro PSP a našel jsem PSPJabber a afkim. Chtěl jsem se zeptat, jestli existuje ještě něco jiného..:) děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 VNC a mas ICQ jako na PC :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Únor 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 To je fakt.. ale VNC jsem já nikdy nepochopil..:smile: A i tak jsem chtěl něco přímo do PSP.. ale diky.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 asi nie.... naco chces 3 klienty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Únor 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 asi nie.... naco chces 3 klienty? Ja ani nechci 3 klienty, jenom se ptám..:-) Zkousel jsem zatim jenom afkim, ten mi moc nevyhovoval.. A ted se chystam na Jabber, tak jsem se chtel zeptat, jestli mam jeste neco hledat.. Ale dik..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vycurat_Aspat Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 To je fakt.. ale VNC jsem já nikdy nepochopil..:smile: A i tak jsem chtěl něco přímo do PSP.. ale diky.:) je na to jednoduchej navod v sekci tutorialy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Únor 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 To je fakt.. ale VNC jsem já nikdy nepochopil..:smile: A i tak jsem chtěl něco přímo do PSP.. ale diky.:) je na to jednoduchej navod v sekci tutorialy :) Fakt? Tak to určitě vyzkoušim..:-) dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JackColl
Zdravim,
hledal jsem klienty ICQ pro PSP a našel jsem PSPJabber a afkim. Chtěl jsem se zeptat, jestli existuje ještě něco jiného..:) děkuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts