BManix Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 zdravim, asi jsem omylem smazal program ktery mi v pravem dolnim rohu upozornoval na zapnuti / vypnuti Num Lk, Capr Lock, Scr Lk nevim jak je to mozne..ale ted uz se mi tu nic neukazuje..nevite prosim jak tento problem odstranit, pripadne jak se onen program jmenuje ? diky btw. mam ASUS EEE 901 Windows XP Home Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 drivery z cd co si měl u toho? :blink: natáhnout na usb a nainstalovat? nebo na oficiálních stránkách asusu někde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 drivery z cd co si měl u toho? :blink: natáhnout na usb a nainstalovat? nebo na oficiálních stránkách asusu někde ja sem si dneska ten netbook koupil od kamose...vim ze to tam bylo ale najednou to tam uz nemam :( a na strankach asusu se fakt nevyznam a k tem programum tam ani nejsou popisky a stahovat vsechny fakt nebudu :) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Jak píše zavorka. Ten tvůj kámoš u toho musel mít nějaké cd s driverama a pokud né, tak jedině stáhnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 pokud máš 901 tak tady download http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BManix Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 jj drivery mam nainstalovany....problem je podle me v programech ACPI, jenomze i kdyz si stahnu nejnovejsi ovladace tak mi to porad nefunguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.