BManix Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2009 zdravim, asi jsem omylem smazal program ktery mi v pravem dolnim rohu upozornoval na zapnuti / vypnuti Num Lk, Capr Lock, Scr Lk nevim jak je to mozne..ale ted uz se mi tu nic neukazuje..nevite prosim jak tento problem odstranit, pripadne jak se onen program jmenuje ? diky btw. mam ASUS EEE 901 Windows XP Home Citovat
Zavorka Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2009 drivery z cd co si měl u toho? :blink: natáhnout na usb a nainstalovat? nebo na oficiálních stránkách asusu někde Citovat
BManix Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 25, 2009 drivery z cd co si měl u toho? :blink: natáhnout na usb a nainstalovat? nebo na oficiálních stránkách asusu někde ja sem si dneska ten netbook koupil od kamose...vim ze to tam bylo ale najednou to tam uz nemam :( a na strankach asusu se fakt nevyznam a k tem programum tam ani nejsou popisky a stahovat vsechny fakt nebudu :) ... Citovat
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 25, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 25, 2009 Jak píše zavorka. Ten tvůj kámoš u toho musel mít nějaké cd s driverama a pokud né, tak jedině stáhnout. Citovat
Zavorka Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2009 pokud máš 901 tak tady download http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us Citovat
BManix Odesláno Únor 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 25, 2009 jj drivery mam nainstalovany....problem je podle me v programech ACPI, jenomze i kdyz si stahnu nejnovejsi ovladace tak mi to porad nefunguje :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.