kane1998 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2009 mam ps 3 80 gb a DualShock 3 a furt mi jede dolu a pekne mi to tuuut Edit: jako v xmb menu a hrach Citovat
0 .Den Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2009 Co ti jede dolu a co ti pekne tuuut? :roll: Napis to trochu srozumitelne. Zasekava se ti sipka, nebo analogova packa? Nebo se nic nezasekava, ale PS3 porad registruje zmacknuti smeru dolu? Nebo neco jineho? Citovat
0 kane1998 Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 26, 2009 PS3 porad registruje zmacknuti smeru dolu ... tuuut (Se*e) Citovat
0 .Den Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2009 Tak bud muzes zkusit jestli se stejne chova i jiny ovladac (pak bude problem v PS3), nebo ten ovladac vyzkouset na jinem PS3 (pokud nemas, tak v obchode, kde jsi to kupoval)... Tak se muze zjistit problem na ovladaci (coz je pravdepodobnejsi). Citovat
0 kane1998 Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 26, 2009 Tak bud muzes zkusit jestli se stejne chova i jiny ovladac (pak bude problem v PS3), nebo ten ovladac vyzkouset na jinem PS3 (pokud nemas, tak v obchode, kde jsi to kupoval)... Tak se muze zjistit problem na ovladaci (coz je pravdepodobnejsi). no tak druhy ps 3 nemam ale bratranek jo a kdyztak na compu Edit : dobry skusil sem ho na compu a problem je v ovladaci Citovat
Otázka
kane1998
mam ps 3 80 gb a DualShock 3 a furt mi jede dolu a pekne mi to tuuut
Edit: jako v xmb menu a hrach
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.