kane1998 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 mam ps 3 80 gb a DualShock 3 a furt mi jede dolu a pekne mi to tuuut Edit: jako v xmb menu a hrach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Co ti jede dolu a co ti pekne tuuut? :roll: Napis to trochu srozumitelne. Zasekava se ti sipka, nebo analogova packa? Nebo se nic nezasekava, ale PS3 porad registruje zmacknuti smeru dolu? Nebo neco jineho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kane1998 Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 PS3 porad registruje zmacknuti smeru dolu ... tuuut (Se*e) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Tak bud muzes zkusit jestli se stejne chova i jiny ovladac (pak bude problem v PS3), nebo ten ovladac vyzkouset na jinem PS3 (pokud nemas, tak v obchode, kde jsi to kupoval)... Tak se muze zjistit problem na ovladaci (coz je pravdepodobnejsi). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kane1998 Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Tak bud muzes zkusit jestli se stejne chova i jiny ovladac (pak bude problem v PS3), nebo ten ovladac vyzkouset na jinem PS3 (pokud nemas, tak v obchode, kde jsi to kupoval)... Tak se muze zjistit problem na ovladaci (coz je pravdepodobnejsi). no tak druhy ps 3 nemam ale bratranek jo a kdyztak na compu Edit : dobry skusil sem ho na compu a problem je v ovladaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kane1998
mam ps 3 80 gb a DualShock 3 a furt mi jede dolu a pekne mi to tuuut
Edit: jako v xmb menu a hrach
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.