Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RPG hry

Kenny Suprianni

Recommended Posts

Tak tu zkouším založit topic o všech RPG hrách na PSP a doufám,že bude mít úspěch...Posílejte sem své zážitky z různých her,dávejte recenze na hry a pomáhejte dalším hráčům v zásecích...

První takovej příspěvek:Co je podle vás THE BEST RPG na PSP?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem právě stáhl ale řekl sem si,že prvně dohraju Key of Heaven...

Jen tak ze zajímavosti,existuje nějaký RPG,který je podobný PC Gothicu???Jako že je vidět z druhý osoby atd...

jen taková poznámka,gothic je z pohledu třetí osoby :D ,ale jinak o ničem takovém bohužel nevím
Odkaz ke komentáři

Pls hrál ste někdo Key of Heaven???Já to teď začal hrát a vůbec se v tom nevyznám.Jak je tam to Chi,jak se to používá?Jednou sem zmáčkl /\ a udělal jakési modré kuličky..mno to je jedno...vyzná se v tom pls někdo???

Odkaz ke komentáři

LOL!!!!Teď sem hrál KoH a sem u toho,jak mám najít ten meč a on tam není,bo ho kdosik ukradl,pak vyjdu ven a přileze nějakej teepack a chce,abych mu dal lekci,problém je v tom,že dá spíš on lekci mě,bo jediný co umím,je mačkat kolečko jak kkt...co mám doboha udělat???

Odkaz ke komentáři

Pls hrál ste někdo Key of Heaven???Já to teď začal hrát a vůbec se v tom nevyznám.Jak je tam to Chi,jak se to používá?Jednou sem zmáčkl /\ a udělal jakési modré kuličky..mno to je jedno...vyzná se v tom pls někdo???

Já bych ti dokázal vysvětlit co je to Chi (Ki) ve skutečným životě.. ale v té hře ... :)

Odkaz ke komentáři

ja mam ted rozehrany 2 rpg...prvni je Monster Kingdom - Jewel Summoner..mam odehranejch nekolik hodin a reknu vam...nic moc teda...zatim tam sou porad jen sami keci a akce skoro zadna...a je to udelany jeste takovim nudnym stylem ze uz se k tomu asi nikdy nevratim..,.fakt otrava....mno a to druhy je Valkyrie Profile Lenneth...to me docela bavi...akorat to hraju znova pac sem to dal hned na hard a docela se nechytam...tak to hraju na normal...je to takova rpg plosinovka . . . ale docela zajimave udelany...boje, vylepsovani a tak-.-.--hrajete to taky nekdo??

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...

já hraji valkyrie profile leneth, už sem ho dohrál mám všecky postavy na levelu 90 a sem v bonusovém dungeonu Seraphic gate, plz neudělal tento dungeon někdo? nemohu najít spínač pro otevření těch dveří zamčenejch sakra :D a to kingdom of heaven je to dobrý?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu