Kenny Suprianni Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Tak tu zkouším založit topic o všech RPG hrách na PSP a doufám,že bude mít úspěch...Posílejte sem své zážitky z různých her,dávejte recenze na hry a pomáhejte dalším hráčům v zásecích... První takovej příspěvek:Co je podle vás THE BEST RPG na PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 ja chciiii FINAAAAAAAAAAAAAAAALA :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Co to je???Jako Final Fantasy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 FF este na PSP nevyslo aleda sa hrat na emulatore PSX a to 7 a 9 az tochces stiahni si v sekcii PSX GAMES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 J někde sem to tu taky viděl ale je to všude možně po net třeba tady ve formě torrentů : http://www.mininova.org/tor/530914 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sash Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Podle mě je docela dobré Untold Legends 2: Warriors code.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 To jsem právě stáhl ale řekl sem si,že prvně dohraju Key of Heaven... Jen tak ze zajímavosti,existuje nějaký RPG,který je podobný PC Gothicu???Jako že je vidět z druhý osoby atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 To jsem právě stáhl ale řekl sem si,že prvně dohraju Key of Heaven...Jen tak ze zajímavosti,existuje nějaký RPG,který je podobný PC Gothicu???Jako že je vidět z druhý osoby atd... jen taková poznámka,gothic je z pohledu třetí osoby :D ,ale jinak o ničem takovém bohužel nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 To je jedno,všichni ví,jak to myslím :D :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Pls hrál ste někdo Key of Heaven???Já to teď začal hrát a vůbec se v tom nevyznám.Jak je tam to Chi,jak se to používá?Jednou sem zmáčkl /\ a udělal jakési modré kuličky..mno to je jedno...vyzná se v tom pls někdo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 ja mam na psp ff 1-9 :-) ted hraju devitku...ale chtelo by to ff primo na psp.-.nevite nekdo o tom neco??melo to vyjit koncem roku 2006 ale prd leda .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Malo to vyjst I/07 ale vysla len nejaka beta pre jap. ja na to tiez cakam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 LOL!!!!Teď sem hrál KoH a sem u toho,jak mám najít ten meč a on tam není,bo ho kdosik ukradl,pak vyjdu ven a přileze nějakej teepack a chce,abych mu dal lekci,problém je v tom,že dá spíš on lekci mě,bo jediný co umím,je mačkat kolečko jak kkt...co mám doboha udělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Pls poraďte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sash Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Pls hrál ste někdo Key of Heaven???Já to teď začal hrát a vůbec se v tom nevyznám.Jak je tam to Chi,jak se to používá?Jednou sem zmáčkl /\ a udělal jakési modré kuličky..mno to je jedno...vyzná se v tom pls někdo??? Já bych ti dokázal vysvětlit co je to Chi (Ki) ve skutečným životě.. ale v té hře ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 ¨Sakra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 24, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Mno a co to teda je aspoň v realu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2007 Pls jestli někdo hrál KoH a dostal se tam,kde má zachránit fotra z tý věže,koupil sem si malo lahvi a sem uvězněný ve 4 patře..hoďte mi pls sem někdo save předtím nebo po té misi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4PPH1R0N Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 mno, me bavilo hodne Untold Legends 2 a pomerne dost me bavil i Dungeon Siege, ted cekam na Oblivion no :) to pravdepodobne splni tvuj pozadavek 3. osoby, na pc slo myslim prepinat mezi 1. a 3. osobou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Mno na ten Oblivion se taky moc těším.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 ja mam ted rozehrany 2 rpg...prvni je Monster Kingdom - Jewel Summoner..mam odehranejch nekolik hodin a reknu vam...nic moc teda...zatim tam sou porad jen sami keci a akce skoro zadna...a je to udelany jeste takovim nudnym stylem ze uz se k tomu asi nikdy nevratim..,.fakt otrava....mno a to druhy je Valkyrie Profile Lenneth...to me docela bavi...akorat to hraju znova pac sem to dal hned na hard a docela se nechytam...tak to hraju na normal...je to takova rpg plosinovka . . . ale docela zajimave udelany...boje, vylepsovani a tak-.-.--hrajete to taky nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 hmm...to Valkyrie Profile Lenneth vypadá docela nice..du to sosnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sash Odesláno Únor 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 Mno a co to teda je aspoň v realu? No pokud bych ti to měl shrnout do co nejmenší podoby tak je to životní energie... Japonsko, Čína atd... Ale jinak je to na hodiny konverzace :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Únor 28, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2007 :D Aha chápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 já hraji valkyrie profile leneth, už sem ho dohrál mám všecky postavy na levelu 90 a sem v bonusovém dungeonu Seraphic gate, plz neudělal tento dungeon někdo? nemohu najít spínač pro otevření těch dveří zamčenejch sakra :D a to kingdom of heaven je to dobrý? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.