LoCo99 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Zdravim, plánuju si zakoupit nějaký externí pevný disk, jenže se v HDD vůbec nevyznám. Našel sem tohle , vypadá to slušně hlavně ta cena http://www.alza.cz/externi-disk-western-digital-my-book-essential-2-0-750gb-d82148.htm Nejkupovanější na alza.cz. A pak bych se chtěl zeptat, jestli když je clo zadarmo z USA k nám do 5000 kč tak kde by se dal v USA levně koupit , jestli to má cenu. Nemám totiž zrovna moc peněz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Tenhle mám a muzu plně doporučit ;).. mám ho k notebooko :) a super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 1) na USA kasli.. clo sice bude 0, ale dan platit budes, navic posta by byla celkem draha a cesta dlouha a disky choulostive 2) typ vyberu - co kupuji ostatni, koupim i ja - je pekne dementni.. Ja osobne ti doporucuji pod 1TB nejit.. doporucuji jeden z techto dvou - do jednoho z nich mozna pujdu i ja sam.. http://www.alza.cz/verbatim-3-5-portable-d99285.htm http://www.alza.cz/western-digital-my-book-d81726.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 taky ho mám (akorát 500 GB verzi) a rozhodně doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 jenže anonymousi , k čemu je 1 TB ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 1) 750GB, nebo peknejch kulatejch 1TB? Za chvili se bude mluvit jen v GB a TB, vse se stale zvetsuje.. Hry jsou vetsi a vetsi, filmy ve vetsi kvalite, roste obliba BD... 2) 1TB zaplnis jak nic.. ani nevis.. navic misto se hodi vzdycky a 750GB a 1TB neni takovej rozdil.. Vic je vzdycky lepsi :) Ver mi.. pred 4 rokama cca jsem kupoval 250GB externak.. bylo to takovyho mista, ze jsem nevedel, co s tim.. Ale zaplnovalo se to jeste rychleji, nez jsem ho zapojil do PC :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Taky budu kupovat asi 1 TB , v tomhle má anymous pravdu vsechno se zvetsuje a zvetsovat bude , podívej se jen na GTA 4 16 GB bo tak nějak... a to je teprve zacatek toho vseho... vsechno bude vetsi a vetsi .... ver anymousovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 No tak ale zas.. ty si dospělej, denně tam něco hodíš, ty to prostě využiješ... souhlasim že se to všechno zvětšuje , ale myslim že mi těch 750 GB bude stačit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Já nejsem dospělej , ale využívám hodně noťas....a vněm mám malo mista, tak mám hafo filmu na externaku.... na cesty a tak... proste bral bych ten 1 TB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Určitě min. 1TB mám ho v PC a už je skoro plnej a to se mi před dvouma měsící podělal a vše šlo do háje cca 600Gb a hned to mám vše zpět a neustále narůstá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kingondra007 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 no pokud maš v ntb malí hdd tak bych ti doporučil ten 1T ale pokud tam maš dost velkej tak ti bude stačit i těch 750gb ja mam doma od téhle společnost 320gb i tech 750 fšechny fungují perfektně tak je to spiš na tobě pokud si necháváš všechna data a nepromazáváš je tak vem ten věčí no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 já mam v pc 500GB , volno mam teď 170 GB a to mam cca 15 her (min. 8 je z posledních 3 let) win vista , hromadu programů co ani nepoužívám, a věci do psp + filmy.. proto si myslim že mě bude stačit 750gb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavidX Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Tendle typ je je určitě dobrej, mám jeho 640 GB verzi a zatím jsem s nim spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LoCo99
Zdravim, plánuju si zakoupit nějaký externí pevný disk, jenže se v HDD vůbec nevyznám. Našel sem tohle , vypadá to slušně hlavně ta cena
http://www.alza.cz/externi-disk-western-digital-my-book-essential-2-0-750gb-d82148.htm
Nejkupovanější na alza.cz. A pak bych se chtěl zeptat, jestli když je clo zadarmo z USA k nám do 5000 kč tak kde by se dal v USA levně koupit , jestli to má cenu. Nemám totiž zrovna moc peněz....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts