___Turok___ Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2009 Ahoj, máte někdo tuto hru zajímaly by mě vaše ohlasy? Jsem fanda původních Mortal Kombatů, nikdy jsem konzoli neměl a tak jsem se musel smířit s původními čtyřmi díly, což mě docela štvalo, že mi unikly díly jako Deadly aliance, nebo armageddon. Asi před týdnem jsem si koupil PS3, hlavně kvůli bojovým hrám, po kterých je na PC sucho (vyjma Street Fightera 4, který vyjde i na PC) a taky díky tomu, že jsem si pořídil 117 LCD FullHD TV.Zdá se mi, že tento poslední díl Mortalu bude asi trošku kýč, díky DC, ale co naplat, nic jiného není, tak mě zajímají názory lidí, kteří to hrají a hráli i původní díly? Díky za příspěvky. Citovat
Rychloun Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2009 jo je to parada, ja prave radsi hraju za DC :), da se to hrat i online, takze to neni jenom hloupe hrani proti pc. samo ze ve dvou je to vetsi sranda a tech nekonecnych kombicek :).. bavi me to vic nez virtua fighter 5. Citovat
Jiří Vašků Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2009 docela kokotina ale zábavná :D Citovat
___Turok___ Odesláno Březen 1, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 1, 2009 Už to mám druhý den doma a je to supr, škoda jen, že tam nejsou nějaké skryté postavy navíc, které by se otevřely při dohrání, nebo nějaké efektní endové filměčky postav. Dohrál jsem to zatím pouze za Baraku na nejlehčí obtížnost a na konci mi to zobrazilo pouze obrázek. Jinak jsem zkoušel i on-line hru a dobrý, asi 15 proher a 2 výhry, nehledě na to, že tam proti mě stáli i borci, kteří mě vyřešili do 10 vteřin a udělali na mě Fatalitu, chce to tréning. Citovat
valyhonda Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2009 Neporadil by mi nekdo,jak se delaji ty Fatality?Predem moc dekuji.. Citovat
Paris1984 Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2009 Tech stranek, kde se to da najit je milion, zkus treba tady http://www.thehdroom.com/news/Mortal_Kombat_vs._DC_Universe_Unlockable_Characters_and_Fatality_Brutality_Moves_on_PS3_Xbox_360/3841 Citovat
valyhonda Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2009 Moc dekuji a nahodou v cestine by to nekde nebylo? Citovat
Manoust Odesláno Leden 25, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2012 Cau je nekdo kdo vlastni tuto hru ? mnel bych par otazek Citovat
Manoust Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2012 Je nekdo kdo ma tuhle hru ? prosim Citovat
pigi96 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 27, 2012 Já ji mám a skryté postavy jsou tam se mi zdá 2, odemknou se když dohraješ story za MK a pak ještě za DC. Každá strana má svého hrdinu. :) http://www.plusxp.com/wp-content/uploads/mkdc5.png Tady jsou všechny postavy za, které můžeš hrát... Teda kromě Dark Kahna. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.