Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, máte někdo tuto hru zajímaly by mě vaše ohlasy? Jsem fanda původních Mortal Kombatů, nikdy jsem konzoli neměl a tak jsem se musel smířit s původními čtyřmi díly, což mě docela štvalo, že mi unikly díly jako Deadly aliance, nebo armageddon. Asi před týdnem jsem si koupil PS3, hlavně kvůli bojovým hrám, po kterých je na PC sucho (vyjma Street Fightera 4, který vyjde i na PC) a taky díky tomu, že jsem si pořídil 117 LCD FullHD TV.Zdá se mi, že tento poslední díl Mortalu bude asi trošku kýč, díky DC, ale co naplat, nic jiného není, tak mě zajímají názory lidí, kteří to hrají a hráli i původní díly? Díky za příspěvky.

Odesláno

Už to mám druhý den doma a je to supr, škoda jen, že tam nejsou nějaké skryté postavy navíc, které by se otevřely při dohrání, nebo nějaké efektní endové filměčky postav. Dohrál jsem to zatím pouze za Baraku na nejlehčí obtížnost a na konci mi to zobrazilo pouze obrázek. Jinak jsem zkoušel i on-line hru a dobrý, asi 15 proher a 2 výhry, nehledě na to, že tam proti mě stáli i borci, kteří mě vyřešili do 10 vteřin a udělali na mě Fatalitu, chce to tréning.

• 7 months later...
  • 2 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu