honzicek1982 Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Mam problem.Když nainstaluju hru do mýho ipoda a pozdějch chci přidat novou tak mi to tu předešlou vymaže.Nevíte někdo proč a jak udělat aby se nemazali navzájem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 velmi ojedinely pripad, jak to instalujes, ipy nebo z appstore? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 velmi ojedinely pripad, jak to instalujes, ipy nebo z appstore? Instaluju to přez iTunes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Únor 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Opravdu nikdo nevíte jak to vyřešit?Nepomáhá ani to když ty ostatní smažu ze seznamu.Když je smažu tak se prozměnu instalujou pořád dokola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Zkusil si restorovat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeMaio Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Chod v itunes do device,v sumary sa skroluj na spodok a mrkni ci nemas zakliknute automaticke synchronizovanie..tam to odklikni a chod do applications..tam si klikni na selected applications a malo by ti to pridavat pri synchronizovani oznacene a nic nemazat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 zaskrtni sync all apps a mas to. A neptej se na tu samou vec na 2 mistech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 Když ti to smázne tu předchozí app mohlo se ti stát to co mě :D -> iTunes ti maže library. mp3 ti v library zůstávají? jestli ne tak je to jasný :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Když ti to smázne tu předchozí app mohlo se ti stát to co mě :D -> iTunes ti maže library. mp3 ti v library zůstávají? jestli ne tak je to jasný :D MP3 mi tam zustavaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 zaskrtni sync all apps a mas to. A neptej se na tu samou vec na 2 mistech. A nebudou se instalovat i ty co už tam mam pořád dokola když dam sync all??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 A nebudou se instalovat i ty co už tam mam pořád dokola když dam sync all??? Ne, tim ze das sync das synchronizovat ty hry a ty co uz tam jsou jak v ipodu/iphonu tak v itunes kopirovat nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Ne, tim ze das sync das synchronizovat ty hry a ty co uz tam jsou jak v ipodu/iphonu tak v itunes kopirovat nebude. Diky moc.Funguje to tak.Ještě jedna otázka?Jak do ipodu dostanu filmy a fotky?Na písničky sem přišel,ale filmy a fotky mi nějak nejdou do hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Diky moc.Funguje to tak.Ještě jedna otázka?Jak do ipodu dostanu filmy a fotky?Na písničky sem přišel,ale filmy a fotky mi nějak nejdou do hlavy. Hmm zeby to bylo File > Add file to library? Pak zajdes do Movies/Photos das sync all a mas to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzicek1982 Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Hmm zeby to bylo File > Add file to library? Pak zajdes do Movies/Photos das sync all a mas to... Díky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Díky moc!!! Jinak jestli potrebujes jiny navod tak tady jsem napsal takove 3 zakladni > ipa.smajl.eu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.