AlexXx Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Hojas všem, když poslouchám internetové rádio a dám tam spánkoví režim tak vždy, když si chcu pustit zas psp tak mi tam naskoci internetove rádio a pak se psp sekne a vypne.Je o tak furt.Nevíte jak to obejít?:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 nepouzivas plugin HOLD? Me to delalo neco podobnyho tak jsem vypl hold a pohoda8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Nwm.Kouknu se díky:).Protože už me to fakt štve.Dycky to zapnu se to sekne a to je furt.Stršneeeee.:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 hned napis :-) uvidime :-):cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Hej jám mám dost.Jak se to vypíná?:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 normalně to vymažeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 A k čemu je ten plugin dobrej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 když si chceš třeba přehrávat hudbu tak aby se ti šetřila baterka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Aha, takže k ničemu.:cheesygrin:Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Podtaktuje procesor, vypne diplay... prostě šetří baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AlexXx
Hojas všem, když poslouchám internetové rádio a dám tam spánkoví režim tak vždy, když si chcu pustit zas psp tak mi tam naskoci internetove rádio a pak se psp sekne a vypne.Je o tak furt.Nevíte jak to obejít?:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts