Chaozz Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Cus! Mam uz za sebou spoustu flashu ale vcera jsem flashnul kamosovi PSP a zda se mi ze se mu nejak seka a nabiha dlouho takt je nastaven na max. Myslite ze to mam reflashnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 No zkus vypnout pluginy, poté cpu speed na nejvíc - což je asi 333. No a jestli to nepomůže tak to přeflashni, ale jestli to po flashi jede, tak to tím asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Nebo zkus v recovery formatovat flash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Nebo zkus v recovery formatovat flash to jsem nikdy nedelal:blink::D kde to presne je a nemuze se to posrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Ne,nemuze se to posrat pri zapinani psp drz R najede ti recovery pak dej Advenced a pak Format flash1 and reset settings PS:Samozřejmně u toho psp které se ti seká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Ne,nemuze se to posrat pri zapinani psp drz R najede ti recovery pak dej Advenced a pak Format flash1 and reset settingsPS:Samozřejmně u toho psp které se ti seká ok diky :-) recovery samozrejme vim kde je :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 ok diky :-) recovery samozrejme vim kde je :-D A pokud ani tohle nezabere reflashni :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 okej mno uvidim pristi prestavku jdeme na to :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zlatokop.zas Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 :D jj zkus a hned napis me to taky poohlo nebo me napadlo jestli omylem treba neznemnil rychlost CPU v menu (select CPU clock XMB 333/133,Game 333/133 nejlip) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 nn rikal jsem ze byl takt na plno ale ted uz je to v pohode :-) format flashe pomohl diky moc :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chaozz
Cus! Mam uz za sebou spoustu flashu ale vcera jsem flashnul kamosovi PSP a zda se mi ze se mu nejak seka a nabiha dlouho takt je nastaven na max. Myslite ze to mam reflashnout?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts