brabbit Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Už je to delší dobu co jsem našel na netu článek o tom, že by měli jít sdílet data spolu s Windowsem 7 a Xboxem... Nevíte o tom něco víc ? :? Zdroj : http://www.novinky.cz/internet-a-pc/software/160869-prechod-na-nejnovejsi-windows-7-bude-mozny-i-z-xpecek.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 todle snad umi i vista ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brabbit Odesláno Únor 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 todle snad umi i vista ne ?To nevím, já mám XP :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N3o21 Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Musíš mít edici Windows Vista, nebo novejších s aplikací Media Center (teda Ultimate, nebo Home Premium). Pak si vytvoříš v Media Playeru knihovnu médií, která je provázaná s Media Center (jde to i v Media Center, jen se to tam dělá hůř a pomaleji, protože je to optimalizované na ovládání ovladačem, proto je lepší to naklikat ve WMP). Pak zapojíš Xbox 360 do sítě... Na pičítači se ti zobrazí, že je dostupné nové Windows Media Extender zařízení, a provedeš jeho konfiguraci takovým průvodcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 diskuze o WMC tu někde je hledejte LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts