ramalamadingdong Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Tak a mame tu novu aktualizaciu DevHooku s emulaci FW 3.11 od Boostera.Protože se jedná pouze o aktualizaci, musíte mít nainstalovanou predchozí verzi 0.52. Poté stačí prekopírovat obsah adresáře MS_ROOT z archivu DH0520100.rar na váš MemoryStick a nechat přepsat staré soubory.Nakonec už jen doplníte dump firmwaru 3.11. Co budete potrebovat: DevHook v0.52.0100 Update DevHook v0.52 PSAR Dumper 3.11 PBP Unpacker v0.94 PSP Firmware 3.11 Instalace: Extrakce DATA.PSAR z EBOOT.PBP -nainstalujte si do PC program PBP Unpacker -spusťte PBP Unpacker a otevřte soubor EBOOT.PBP (Update firmwaru) -levým tlačítkem myši klikněte na DATA.PSAR a zvolte Extract -soubor DATA.PSAR uložte do vámi zvoleného adresáře Dump firmwaru ze souboru DATA.PSAR: -rozbalte archiv PSARDumper_311.rar -adresáře psar_dump2 a psar_dump2% překopírujte do ms0:/ PSP / GAME / -soubor DATA.PSAR překpoírujte do ms0:/ -spusťte PSAR Dumper a stiskněte X -po dokončení rozpakování se program sám ukončí -na MS se vytvořil adresář ms0:/ f0 / Instalace DevHook v0.52: -po rozbalení archivu DH0520000.rar zkopírujte obsah složky MS_ROOT do kořene vašeho MemorySticku (ms0:/ ) -potom přesuňte obsah adresáře ms0:/ f0 / do adresáře ms0:/ dh / XXX / f0 / (XXX - podle verze fw z kterého jste prováděli dump) -pokud chcete povolit WMA a FLASH, smažte nejprve soubor "init.dat" v adresáři ms0:/ dh / XXX / f1 / REGISTRY / (pokud tam je) a poté překopírujte soubory "system.dreg" a "system.ireg" do adresáře ms0:/ dh / XXX / f1 / REGISTRY / -spusťte DevHook v0.52 -v menu FIRMWARE vyberte jakou verzi firmwaru chcete emulovat -NYNÍ JIŽ NEPOVINNÉ: Instalací konfiguračních souborů do flash paměti PSP získáte rychlejší přístup k emulované flash1. Protože se ale jedná o zásah do flash paměti, nemusí to být vždy bezpečné a může dojít k poškození vašeho PSP. -v menu zvolte FLASH ROM / flash1: remove all devhook files - odstranění souborů se provede po stlačení O cca 1s -v menu zvolte FLASH ROM / flash1: ms0: install configfile - instalace souborů se provede po stlačení O cca 1s -v menu zvolte START -PSP se restartuje a nabootuje se vybraný firmware -v nastavení systému (System Settings) si můžete změnit nick a další parametry -tlačítkem HOME vyvoláte menu DevHook v XMB návod je z psp.novinky.org :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Uplna zbytocnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 Uplna zbytocnost... asi tak, vec ktora sa zide len na cfw 1.53 or 1.50 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 já DH používám kvúli save na PES 6........problém je, že mám 3,10 OE-A a zpátky se dostanu pouze přes recovery menu......nešlo by to třeba z tohodle DH normálně?....... přes HOME+START??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2007 som zvedavy kolko ludi si to nainstaluje...ale samozrejme boostera uznavam ;) len bohuzial slava DH uz skoncila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpaceJAP Odesláno Červen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2007 Chci se zeptat jakže mi to nejde! Mám originál firmware 3.11 a nejde mi to spustit a pěkně mě to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 Chci se zeptat jakže mi to nejde! Mám originál firmware 3.11 a nejde mi to spustit a pěkně mě to ... kdyz mas orig firmware nespustis hold nic ;) musis pockat na downgrade, viz Pro zacatecniky ;) http://console-forum.cz/showthread.php?t=1335 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.