hurtík Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Nazdar uvažuji dost o koupi Wii (jako že si ho asi aji koupím) ale jak jsem si tak četl na různých forech tak tam porovnávají xbox360 ps3 a wii a o wii mluví jako o odpadu :( nechápu proč ,prý že ps3 má taky nějaké zabudované senzory v ovladačíchmá pěknou grafiku atd...stejně mi tak o grafiku nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Nintendo asi člověk prostě musí mít rád...já ho teda taky rád nemam :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hayamen Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 už jsem vystřídal všechny konzole na trhu, a momentálně jsem skončil u PS3.A zase se začínám poohlížet po wiičku.Prostě ovládání u wiička je bezkonkurenční!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dracoy Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Pokud mas rad hry od Nintenda, tak do WII jdi, pokud ne, tak ruce pryc. Wii sem nejaky cas mel, ale zahral sem par her a pak uz se na nej jen prasilo. Ovladani u Wii je dobry jen na neco, ale me proste nesedlo a grafika, o tom radeji nemluvit, pokud mas vetsi lcd ci plasmu tak je to fakt hnus v 90%. Pokud ti muzu radit, tak si Wii u nekoho vyzkousej, abys pak nelitoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 fakt záleží jakej druh hry preferuješ..........vyzkoušel jsem všechno a nakonec jsem se vrátil k Wii.........kvůli ovládání........mám rád sport a rád se zpotím u hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plp Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Taky sem premyslel o Wii ,ale kdyz sem videl u kamose xko tak me to hned preslo.Zalezi to na tobe jak uz tady nekdo rikal pokud mas rad hry od Nintenda tak neni co resit.Ale pokud si napriklad jako ja chces zahrat Fifu 09 v HD tak pak jinou konzoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 wii je super vec, kdyz prijdou kamosi nebo je nejaka oslava.. hry wii sports jsou bezkonkurencni ale ostatni dost zaostavaji. ja mam wii sports a wii fit (to spis hraje mamka) a je to sranda. nema ale cenu kupovat treba nfs nebo PES :D to je podle me dost na hv*o. jinak bowlling 4 ever (JDU HRAT :D :D) Pokud mas rad hry od Nintenda, tak do WII jdi, pokud ne, tak ruce pryc. Wii sem nejaky cas mel, ale zahral sem par her a pak uz se na nej jen prasilo. Ovladani u Wii je dobry jen na neco, ale me proste nesedlo a grafika, o tom radeji nemluvit, pokud mas vetsi lcd ci plasmu tak je to fakt hnus v 90%. Pokud ti muzu radit, tak si Wii u nekoho vyzkousej, abys pak nelitoval. tak to fakt nesouhlasim. taky nesmis stat metr od toho a koumat kazdej detail. wii je spis na pobaveni nez pareni v zatemenym pokoji. my mame plasmu a jinak to sand ani hrat nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hurtík Odesláno Březen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 díky za názory pořád zvažuji pro a proti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dracoy Odesláno Březen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2009 wii je super vec, kdyz prijdou kamosi nebo je nejaka oslava.. hry wii sports jsou bezkonkurencni ale ostatni dost zaostavaji. ja mam wii sports a wii fit (to spis hraje mamka) a je to sranda. nema ale cenu kupovat treba nfs nebo PES :D to je podle me dost na hv*o. jinak bowlling 4 ever (JDU HRAT :D :D) tak to fakt nesouhlasim. taky nesmis stat metr od toho a koumat kazdej detail. wii je spis na pobaveni nez pareni v zatemenym pokoji. my mame plasmu a jinak to sand ani hrat nejde Jde mi o to, ze vyvojari se snad ani nesnazi z toho WII nic dostat. A neni to tim ze zkoumam detaily nebo tak. Nereknu, kdyby to stalo polovinu, ale pri tom, kolik Wii a hry na nej stoji, tak je to celkem ostuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Jde mi o to, ze vyvojari se snad ani nesnazi z toho WII nic dostat. A neni to tim ze zkoumam detaily nebo tak. Nereknu, kdyby to stalo polovinu, ale pri tom, kolik Wii a hry na nej stoji, tak je to celkem ostuda. Ale mi nektere hry prijdou v pohode....., i kdyz je pravda, ze vetsina je (na to, jake jsou) predrazena. U WII jde spise o jine ovladani a neni to tolik o grafice,ale o hratelnosti. Ja bych asi nemenil....i kdyz je pravda, ze se mi treba libi grafika z xboxu a ps3,ale na lepsi grafiku mam stejne PC. - tak neresim Podle meho - pokud WII, tak pro hratelnost a hlavne ocipovat (aby ty hry nevysly tak draho). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2009 Souhlasím, že je to hodně na člověku..někdo má nintendo prostě rád..to ovládání je tam fakt výborné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zd3ny Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 ................................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Navíc, k Xboxu 360 se má kolem podzimu vydat hra s ovladačem podobná k Wii ovladačům. Takze si kup Xbox 360tku a počkej si do podzimu. To je názor můj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Duben 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2009 Navíc, k Xboxu 360 se má kolem podzimu vydat hra s ovladačem podobná k Wii ovladačům. Takze si kup Xbox 360tku a počkej si do podzimu. To je názor můj. jj Gametrak Freedom takže konkurence bude ale doufám že cena bude do 2k už vidím jak bysme hrali např afro samuraie s tímto ovladače byla by to řezba tj ale pokud ovladač bude stát okolo 4k tak si raději nechám zajít chut jinak vážně zaleží na tom kde budeš chtít hrát jestly chceš brát wiičko na party atd. ja jsem wii měl ale moc nevyužíval i když her bylo hafo je to skrátka party konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrtonos Odesláno Duben 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2009 Ten ovladač i s original hrou by měl stát kolem 1300 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.