dorian2110 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Zdravim prosil bych o radu sehnal jsem si treti ovladac,zapnu rozviti dam ho se pripojit rozblika se dokola ale Xko ho nenajde,..je nejaka moznost ho opravit bo jaka muze byt porucha??,dekuji za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milmol Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 A na Xku si klikol pripojenie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dorian2110 Odesláno Únor 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 A na Xku si klikol pripojenie? dekuji hotovo prosim lock jsem lama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dorian2110
Zdravim prosil bych o radu sehnal jsem si treti ovladac,zapnu rozviti dam ho se pripojit rozblika se dokola ale Xko ho nenajde,..je nejaka moznost ho opravit bo jaka muze byt porucha??,dekuji za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.