Kamikaze211 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Nedávno jsem přišel na to, že se mi strašně vybíjí na ovladačí nenabíjecí baterie. Vyřešil jsem to tak, že když nehraju, tak vyndávám baterky z ovladače a životnost baterií se zvedla asi 4x. Jasně ... spousta lidí to ví, ale píšu to pro ty co to nevědí. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Jůva, objevení Ameriky :) Ne, nic, jasně že to spousta lidí neví nebo nedělá (ono je to celkem otravný furt dávat ven a zpátky), ale pokud vím tak u všech zařízení na baterky je v manuálu, že pokud to člověk nebude nějaký čas používat, má vyndat baterie pro prodloužení životnosti. Takže by stačilo kdyby každý RTFM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pute Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Taky je dobrý vypínat vibrace, to ti taky ušetří baterii. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Jo díky,já to např. s tím vyndáváním nevěděla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 je to dobrý řešení, ale zase když budete furt vyndávat ten kryt, tak se vám posere ta pružinka a ten kryt vám na tom ovladači bude lítat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 musis hodne opatrne, bez vibraci by to nebylo ono... dik za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Jako když si dáváš pozor, tak se ti pružinka nezkazí :) je to o zacházení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.