Kamikaze211 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2009 Nedávno jsem přišel na to, že se mi strašně vybíjí na ovladačí nenabíjecí baterie. Vyřešil jsem to tak, že když nehraju, tak vyndávám baterky z ovladače a životnost baterií se zvedla asi 4x. Jasně ... spousta lidí to ví, ale píšu to pro ty co to nevědí. :) Citovat
Camling Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2009 Jůva, objevení Ameriky :) Ne, nic, jasně že to spousta lidí neví nebo nedělá (ono je to celkem otravný furt dávat ven a zpátky), ale pokud vím tak u všech zařízení na baterky je v manuálu, že pokud to člověk nebude nějaký čas používat, má vyndat baterie pro prodloužení životnosti. Takže by stačilo kdyby každý RTFM :) Citovat
pute Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2009 Taky je dobrý vypínat vibrace, to ti taky ušetří baterii. ;-) Citovat
x-t-rAy Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2009 Jo díky,já to např. s tím vyndáváním nevěděla :) Citovat
Falifaxis Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2009 je to dobrý řešení, ale zase když budete furt vyndávat ten kryt, tak se vám posere ta pružinka a ten kryt vám na tom ovladači bude lítat Citovat
3FF3CT Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2009 musis hodne opatrne, bez vibraci by to nebylo ono... dik za tip Citovat
Kamikaze211 Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 5, 2009 Jako když si dáváš pozor, tak se ti pružinka nezkazí :) je to o zacházení. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.