kuba741 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 hojte takze problem je jasny ptam se jak vyresit to abych vsechny datadisky spoustel v jednom a mam noriginalni verzi,credits a thx vas nemine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 spoustet vsechny datadisky v jednom nejde...kazdej ten datadisk je jakoby jedna hra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Nainstaluj zakladni hru, a potom vsechny datadisky -> poslednim nainstalovanym hru spoustej. Takhle mi to tusim fungovalo ;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Naistaluj zaklad pak --> datace a tim nejnovejsim to spustis :-) a mas vsechno v tom :-) samozrejme to musis cracknout kdyz nemas origos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 jo asi tak--nainstaluj datadisky...a potom tim jednim z nich to spustis...vetsinou tim nejvetsim(poctem MB)ja jich mam asi 6:Da de mi to v poho...jinak mam to jako ty...zaklad original a ostatni stahly z netu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Prosim? Ono jde spustit vsechny datace dohromady? Mam v tom vsechny patche, spravne cracky atp. a proste bud mohu spoustet kazdy zvlast, nebo nic xD Kdyz spustim zakladni The Sims 2, tak mam zakladni, ne vsechny dohromady :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Prosim? Ono jde spustit vsechny datace dohromady? Mam v tom vsechny patche, spravne cracky atp. a proste bud mohu spoustet kazdy zvlast, nebo nic xD Kdyz spustim zakladni The Sims 2, tak mam zakladni, ne vsechny dohromady :D jo de spoustet vsechno dohromady:Dk cemu by to potom bylo?:Dkdybys hral jenom to jedno:D kdyz prece spustis nakej ten datac zobrazi se ti tabulka a nakejma blbostma..u toho hrat hru...a nahore mas ikonky ktery datadisky a kolekce mas:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafik Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 heyh zdar kamoska ma datace .....Free Time,Pets,University,Nightlife crackly musi bejt secky nebo jen ten nejnovejsi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 heyh zdar kamoska ma datace .....Free Time,Pets,University,Nightlifecrackly musi bejt secky nebo jen ten nejnovejsi ? no mely by bejt vsechny(ale nevim) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SSuk Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 ted nedavno jsem to spoustel. Jak mi to funguje- nainstaluj Sims2 zakladni hru. pak vsechny datadisky a pridavky. Nemusis mit na vse crack, ale ten datadisk, pres ktery spustis hru, ten musis mi crackly. A pak primo ve hre menis obsah (zda hrajes university, pets a podobne) Takhle mi to jede na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Intelgame Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 Nevim co řešíte D::D Nainstalovat cracknout nejnovější datadisk a pak ho zpustit a jedou všechny najednou apon mě bratránkovi sestře a vše okolo to de ale nevim sestra je fanatik a má všechny datadisky origoš tak možná proto to de ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafik Odesláno Duben 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2009 ja nemam upe secky jen ty co sem vypisoval crackl sem free time (prej je z tech co ma (viz. predesly prispevek)nejnovejsi) ae stejne ji to ne-efacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
hojte takze problem je jasny ptam se jak vyresit to abych vsechny datadisky spoustel v jednom a mam noriginalni verzi,credits a thx vas nemine
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts