Roflmao Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Slyšel sem že se dá vytvořit nový učet na live a znova dostat zadarmo gold na měsíc je to pravda??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 jj je to pravda ale musi pak hrat od zacatku bez sveho minuleho GS atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 je to pravda ale můžeš to tak udělat maximálně 3x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Únor 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Díky jenom sem chtěl vědět jestli to funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Ano, funguje to, bohužel jen 3x a nemáš své GS a postup ve hře. Já jsem takhle hrál COD4 pak vypršel GOLD a šel jsem to odznova :) EDIT: Tohle jsem ti ale říkal ve škole, to mi snad nevěříš? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Musim se ujistit u tebe nikdo neví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Tak to sem si teda o tobě nemyslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Tak to hned tak neprozivej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Roflmao
Slyšel sem že se dá vytvořit nový učet na live a znova dostat zadarmo gold na měsíc je to pravda???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.