Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nepovedený flash!!!!


radeacak

Otázka

Dobry den mam doma broblem a tudiz mam i otazku jde o to ze sem se snazil flashnout xbox 360 podle navodu na lite-on udelal sem si prevodnik a pripojil sem mechaniku pres SATA kabel vse probehlo v poradku mechaniku mi ten Jungle flasher nasel tak sem pokracoval dal ale kdyz mela mechanika zustat otevrena tak se zavrela zkousel sem to asi 5-krat no a pri poslednim pokusu sem nevindal xbox z proudu a ani sem ho nevypl a tim dratkem co se vyndava z napajeni mechaniky sem zavadil o jini dratek a mechanika vyhorela a tedka sem chci zeptat xbox porad funguje tak me napadlo koupit si mechaniku ale prej je to problem kdyz nemam originalni klic mechaniky je nejaky zpusob si ho zjistit treba z desky??

dekuji za vsechny rady a odpovedi!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No vidis to kdyby sis to nechal udelat od nekoho tak si mel klid.

Bez KEY mas smulu jinou mechaniku tam nedostanes, a z desky mozna jde vyndat pres ten nejakej jakoby modchip Cygnos360 nebo snad jeste jeden ale jde to snad jen ze starejma xkama co maj kernel 4532/4548 to jsou jen ty bez HDMI .

Spis zacni setrit na novej XBOX a nechej si to od nekoho flashnout kdo stim ma skusenosti, protoze to ze se ti spojil dratek od vysouvani mechaniky, to je des "nikdy se nemontuj do neceho cemu nerozumis" :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

radecak: Klic jde vytahnout ze vsech desek xboxu, ale je to celkem nakladne a rozhodne se to nevyplati. Vyplati se to u starych desek, tam je to celkem jednoduchy proces, ale u novych verzi ne. To te vyjde levneji koupit nový xbox. Jestli chces, mechaniku mi posli a zkusim s ni neco udelat a klic vytahnout, zalezi ale na tom, co vsechno je KO.

EDIT: jinak se zase stalo to, co uz vice lidem, vsici se snazej setrit, ale na nespravnych vecech, pise mi spoustu lidi, jak nacist klic a tak, ale to, ze ani nevedi, jak prevodnik funguje a proc ho vubec stavej je celkem zarazejici, pak se hold stavaji pripady jako radecak, ale zdaleka neni sam

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu