xetron Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Chci se zeptat co mi na této verzi Psp nepojede a jak jde hodit dolu japonský fw 2.81 Díky za odp uvažuji totiž o koupi toho stříbrnýho z http://www.prodejher.cz/index.php?exe=show_item&cat_id=4&podcat_id=8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 to je uplně jedno že je japosnký,pujde ti všechno stejně,taky mám jap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 A filmy jedou taky v poho? Četl jsem někde že na dovezenem psp nemusi jet filmy btw jak ten Dwg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Takze japonske PSP ma stejne vlastnosti jako EU PSP firmware upgradni na 3.03 a downgradni pomoci GTA LCS zadny problem pak mas ISO hry....Jinak je to to same PSP: ale nemas zaruku,je prohozene potvrzovani ( O enter a X back ) ale to se da zmenit.... Filmy na UMD i s karty ti pojedou vsechny....to plati s tema filmama jen pro USA. Kdyby cokoliv jsem na ICQ - 235664364 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 tak jasně Jako kdybych to kupoval u nich tak záruka je ale tím že půjdu do upgradu tak ji stratim to mi je jasne no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Únor 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Ani ne kdyz to pak das zpet na origo FW tak to poznaj jen tezko a vetsinou na to nekoukaj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Únor 25, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2007 Ok tak díky za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xetron
Chci se zeptat co mi na této verzi Psp nepojede a jak jde hodit dolu japonský fw 2.81 Díky za odp uvažuji totiž o koupi toho stříbrnýho z http://www.prodejher.cz/index.php?exe=show_item&cat_id=4&podcat_id=8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts