Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nemožnost stáhnout placený obsah z PS Store

Jonny1619

Otázka

Ahoj všem, zoufale bych potřeboval vědět nějakou radu na můj případ:cry:...

Chci něco stáhnout z PS store jak je vidno v názvu, problém je ten, že se mi vždy napíše, že daná věc - (!placený obsah!) je už aktivována na pěti jiných PS3 účtech a že by musel být první jiný PS3 účet deaktivován, abych já následně mohl danou věc stáhnout. Vím na sto procent, že ten obsah, který si chci stáhnout si ještě pět lidí nestáhlo!!!

Poraďte prosím!...:(

Za dobrou radu dám thx + crd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jo já věřím, ale toto není ten případ. Stahuju to ze sub accountu jednoho člověka. Heslo známe my dva a na jeho stroj mu to v pohodě stáhnout jde.

Takže to je nějaký problém v PS3 - v online službách Playstationu nebo v HW PS3, ale to dost pochybuji:(

Odkaz ke komentáři

• 0

no tak v tom případě je to jasně.. je to aktivované na několika různých PSkách a nebo ti někdo ukradl heslo .... je dosti možné (jestli si se u někoho přihlašoval, nebo si s někym kupoval hry - posilal jsi mu sve heslo), že si ho nechal a takhle tě vlastne zneužil.

Jediná věc, co bych ti doporučil je napsat na sony....Doporučuji, pokud umíš anglicky tak na evropskou podporu

Odkaz ke komentáři

• 0

No nakonec jsem se rozhodl, že ještě zkusím počkat dokud nevyjde nový FW. Kdyby to nešlo ani pak tak tam píšu;). A myslíš, že nebudou mít nějaké výhrady, že to vlastně chci stáhnout z účtu někoho kdo to kupoval a částka se tím tak rozdělila?

Vím, že to Sony nemá nějak ošetřené takže na tom vlastně není nic ilegálního, ale co kdyby...:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu