Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, koukal sem na ebay.com a nasel sem co potreboval,ale problem je ze sem nikdy z ebay nekupoval, tak bych se chtel zeptat,jestli by byl nedo ochotnej mi to objednat a nekaj do dopravit az ke me domu:)hlavne bych chtel vedet kolik by to jako celkove stalo myslim postu atd., kytaru sem pocital a stoji asi tak 550kc.predem dik za odpovedi a nabytky:)

kytara:

http://cgi.ebay.com/Xbox-360-Guitar-Hero-World-Tour-Wireless-Guitar-Strap_W0QQitemZ180322891431QQcmd ZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item180322891431&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1199 | 66%3A4|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A200

Odesláno
rád bych se zeptal o jakej typ kytary se jedná že jí kupuješ z ameriky? nějakej fender?
popravde ani nevim:D teda spis tak trochu nerozumim otazce proste bych chtel tuhle jelikoz je primo na GW: world tour a tak celkove se mi libi a hlavne mi ji doporucuje kamoc(ma celej set) tady v ČR na e-shopech em nasel taky jednu ale ja tak trochu divna:D ale jestli nesezenu tak si budu muset hold koupit tamtu no:D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu