Pato0925 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Já bych se jenom chtěl zeptat, jaký je mezi těmito druhy xboxu rozdíl, protože mě připadají uplně stejné, já totiž xbox mám, ale z manuálu, ani z krabice sem se nedozvěděl, jestli je to Arcade, nebo Premium, jediné co vím jistě, je to že to není Elite Prosím odpovězte mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 VÝBAVOU,napis co vsechno k tomu mas a reknem vic:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jam3ss Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 Nebo podle krabice, se dá výběr zúžit:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 topic pro zacatecniky... jinak premium ma stribrnej kryt mechaniky, hdd, headset, kabel pro pripojeni k netu.... arcade je cista konzole s pametovkou a v podstate nic vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts