One-Real Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 zdravim mám takový menší problem... když přidám na c.forum.net prispevek, tak se mi nepricte, napr...mel jsem 80 pridal jesm asi 4 prispevky a 80 mam porad..je to spis dotaz k adminum...je to nejaky "momentalni" problem, nebo co je spatne?... sry za blbou otazku, ale hloubám tady nad tim, a nedokazu si to vysvetlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 V Ostatnich diskusich se prispevky nepricitaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 V Ostatnich diskusich se prispevky nepricitaji. aha to me nenapadlo..dik a lock ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2009 hm aspon vime jak spameri premysli x'DD lol to je ale poblem proboha nepricitaji se mi prizpevky x'DDDD sry zaspam ale to jsem musel :D neodolal jsem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts