CarlosGutieres Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Prosim o radu,stryc mi z USA poslal asi deset originalek na xbox 1 a na x box 360 mi nebuří.Ale kdyz mi posle z USA hru na xbox 360 tak mi to jede v klidu.:blink: Toď otazka z terou si nevim rady,jsem totiz amateeer.Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 pokud xbox hra je pal ... nebo RF tak by měla fungoval ... a k xbox 1 hrám potřebuješ HDD a update z netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CarlosGutieres Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Jeste se na to poradne mrknu,ale dik za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
CarlosGutieres
Prosim o radu,stryc mi z USA poslal asi deset originalek na xbox 1 a na x box 360 mi nebuří.Ale kdyz mi posle z USA hru na xbox 360 tak mi to jede v klidu.:blink: Toď otazka z terou si nevim rady,jsem totiz amateeer.Diky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.