Purecz Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Zdravím , já bych klidně něco vyměnil na určitou dobu, nemusí být na pořád jen tak na hraní a vyzkoušení, tak kdyby se někdo našel z Pardubic byla by to paráda... :) já jsem pro... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 metuj je z Pardubic :lol: :sorry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 ten už nemá ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Tony.D Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2009 Já jsem ze žamberka, to je tak 60 km od Pardubic... PSN: BigTonyD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Ja jsem chrudimak :-) dystak se mi ozvy na PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.