TOMFX Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Neví někdo něco otomhle filmu jestli vyjde a popřípadě kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Už byl jednou promítaný v červnu na Los Angeleském filmovém festivalu. Jinak jsem našel buď že bude někdy v 2009 datum oznámeno, nebo že před pár dny měl být uvedený v Hong Kongu. Dokonce ani internet není o tomhle filmu nějak extra sdílný :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 No právě ... docela bych to rád viděl .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Březen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Když mi seženeš linky nebo konkretní info tak ti dam 300credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Camling Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Je mi líto ale asi neseženu, protože nikde nic není :) Ten film je tak nezávislý že nemá svoje webovky a na netu je nejpřesnější údaj že v roce 2009 bude oznámeno. Ke stáhnutí jsem to tím pádem nenašel už vůbec. Moc nechápu proč to tak trvá když už ho někteří viděli před víc jak půl rokem, ale asi budeš muset ještě počkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 sakara.. tak to mě dost štve.. je to dokonce někde i zroku 2008 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.