LOPO_X Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Hral uz jste to nekdo? Pro puzzle quest maniaky povinnost. Ja uz to hral asi dva dny a muzu rict ze to neni spatne. Plno prozkoumavani tezeni surovin z asteroidu a hodne lodi ke koupi jen se mi to zda trochu stereotypni protoze delate prakticky porad to same ale i tak je to zabava na hodne hodin trochu info http://www.gamespot.com/ds/puzzle/galactrix/index.html?tag=result;title;1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Hrál jsem to jen velmi zběžně na PC i DSku. Zatím se mi to líbí, i díky vesmírnému prostředí víc než první díl (fantasy jsem v poslední době přesycen). Oceňuju změnu herního pole. Uvidím, jak to bude v dalších fázích hry - podle včerejší recenze na hrej.cz je nový Puzzle Quest o něco horší než jeho předchůdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IceTower Odesláno Březen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2009 Hrál jsem to jen velmi zběžně na PC i DSku. Zatím se mi to líbí, i díky vesmírnému prostředí víc než první díl (fantasy jsem v poslední době přesycen). Oceňuju změnu herního pole. Uvidím, jak to bude v dalších fázích hry - podle včerejší recenze na hrej.cz je nový Puzzle Quest o něco horší než jeho předchůdce. Vypada to dobre Zejta zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.