Wexter Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Koupil jsem si baterii do psp a mnám takový problém, psp mi totíž stále ukazuje že je na 100% nabitá, což samozřejmě není pravda a já si nevím rady. jinak funguje bateie úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Tohle asi nevyřešíš protože neoriginální baterie jsou uplně k ničemu jedině skus vyzkratovat tu baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wexter Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 vyzkratovat ??? aby mi to buchlo v ruce ? :) a navíc.... nabíjím ji 3hodiny a vydržela sotva 1h30min.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 A.n-d.Y Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Si nemáš kupovat takové šmejdy a třeba by ti to vydrželo dýl a nebyly by s tím žádné problémy. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wexter
Koupil jsem si baterii do psp a mnám takový problém, psp mi totíž stále ukazuje že je na 100% nabitá, což samozřejmě není pravda a já si nevím rady. jinak funguje bateie úplně v pohodě.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts