Atickman Odesláno Březen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 poradte mi nekdo prosim vás mam kamaráda na friends listu a nevim jak mu poslat pozvání na hru po netu on mi už poslal ale ja nevim jak to mam poslat ja jemu je to hra haze poradte nekdo prosim:psp::? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xilla001 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 no nevim, jestli v Haze je to stejny, ale v demu RE5 to slo tak, zes vyjel tlacitkem PS do menu PS3, najels na profil kamarada a dal trojuhelnicek a tam vyskocila moznost ivite friend. Paks mohl upravit, co mu posles za hlasku a bylo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 do jaky hry chces zvat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Atickman Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 chci zvat do hry haze normalně ranked i unranked Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Atickman
poradte mi nekdo prosim vás mam kamaráda na friends listu a nevim jak mu poslat pozvání na hru po netu on mi už poslal ale ja nevim jak to mam poslat ja jemu je to hra haze poradte nekdo prosim:psp::?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.