<^KeNnY^> Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 by eRik Hrajeme US verzi, takže UMDčkaři mají smůlu :( KAŽDÝ KDO SE CHCE PŘIDAT AŤ NAPÍŠE DO TOPICU SVŮJ NICK VE HŘE NEBO MĚ KONTAKTUJE PŘES PM Bereme nové hráče!!! Takže to nějak s tim přestupem na EU verzi nevyšlo :D a vrátili jsme se zpět j US verzi, omlouvám se, že už se o to tady moc nestarám, je málo času a hodně práce. NÁŠ WEB BY zyrEEE DALŠÍ HRA: 26.4.2009 V 18.00 SERVER: console.forum HESLO: abc Pravidla hry: 1. Žádné nadávání ani navážení se do jiných hráčů nebude tolerováno! 2. Cheatování je zakázáno! (ikdyž nevim, jestli nějaký je, tak pro jistotu) UŽIJTE SI TO!! AKTUÁLNí ČLENOVÉ: Group 1 ALIEN (ALIEN88 ) eRik (eRiCZEch) zyrEEE (zyrEEE) Honza222 (Honza222) santiknov (Santanov) janota2 (vOtik) brizap (brizap) zachary (EviL.me) Lukan (LukanCZ) LuK4S0 (LuK4SO) Maxskater (maxskater) Shai_tan Nalim(Nalim17) Aby jste mohli hrát s námi MULTIPLAYER potřebujete US verzi KILLZONE v ISO/CSO DOWNLOAD: CSO: 520 MB [url]http://czshare.com/files/598987/67wq/[/url] nebo [url]http://uloz.to/1419611/killzone-liberation.iso[/url] Upload by eRik Jak hrát online? Spustite Killzone a vytvorte si save V hlavním menu vyberte Downloads a stáhněte si patch a nainstalujte ho (pro nainstalování updatu musíte mít baterii nabitou na 90%) Ted si vytvoříte účet a to tak, že dáte v hlavním menu PLAY-> Multiplayer-> Combat Zone (online)-> Create Account a projdete registrací Počkejte na registrační e-mail než příde a potom ho potvrdte A můžete pařit snámi :D SCREENSHOTS: USERBAR (Moje práce :D) DĚKUJI MODERÁTOROVI ZA PROMAZÁNÍ TOPICU :D (přišel jsem o polovinu příspěvků, ale aspoň je to tu přehlednější) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 refresh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 já bych šel do clanu ale tu hru jsem eště nehrál tak to musim natrénovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ja urcite ale mam ted problemy s internetem takze zatim hrat nemuzu ale chci na 1000% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ja to zkusim tu hru poradne dostat pod kuzi a ozvu sa! a vcem je dobry klan?? su nejake turnaje atd nebo je to jen tak?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ja du do clanu killzone me bavi :) a nesnašim cheateri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosicky07 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 ja bych taky sel:psp: ale ted mam problem s joystickem tak az se to spavi:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 tak jak se domluvíme s tym clanem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 hmm, a jak se mám zaregistrovat, když to pokaždý hodí not found ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 jdu do toho, podpořim všechny multi hry na PSP, musim jen pustit registrovat a trénovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 omlouvám se, jsem na prázdninách a když potřebuju net, musim na náměstí, prominte za zpoždění A jestli vás napad, nejaký dobrý jmnéno pro klan, sem s nim A taky se můžem dohodnout na nějaký době kdy by jsme hráli... tak jak se domluvíme s tym clanem ? Prostě jestli chceš do klanu, tak napiš, beru všechny hmm, a jak se mám zaregistrovat, když to pokaždý hodí not found ? Potřebuješ US verzi KILLZONE, nahoře jsou linky.. ja to zkusim tu hru poradne dostat pod kuzi a ozvu sa! a vcem je dobry klan?? su nejake turnaje atd nebo je to jen tak?? Zatim se teprve rozjíždíme, ale jak vidim, přihlásilo se dost lidí, takže rozhodně turnaje, ceny by bylo credity a nebo CZShare... KLAN? opravdu nevim, zatim se budeme otukávat, trošku se musíme poznat... Sorry za dva příspěvky, jak jsem chtěl použít quite několikrát, tak jsem to splet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD_CATZ Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Já se taky hlásim do služby, ale až příští měsíc budu moc hrát, mam psp v opravně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Já se taky hlásim do služby, ale až příští měsíc budu moc hrát, mam psp v opravně Tak se ozvy, až budeš moct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 oki tak vojin se hlasi do sluzby!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Já bych šel, ale podlě me se to zase rozpadne jako všechno podobné.. můžu ale? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 já bych se chtěl zeptat jak se hrjae po netu protože vždy když hledám hry mně to nikoho nenajde tak nevím jestly to nikdo nehraje bo mam něakou chybu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Ja bych teda taky sel do klanu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 Tak už hraju ,, hlais mse do clanu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 Já bych šel, ale podlě me se to zase rozpadne jako všechno podobné.. můžu ale? Jasně, že můžeš, zatim beru všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 já bych taky šel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 mas uplne blbe napsany ten postup na registraci a rozjeti hry!! mel by si to upravit!! vubec to podle toho navodu nejde!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 LIDI, DNESKA SE POPRVÉ HRAJE, V 17.20 SE VŠICHNI PŘIPOJTE NA SERVER consoleforum heslo abcdef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 sorry ja dneska nemužu. zahrajete i zitRA?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 sorry ja dneska nemužu. zahrajete i zitRA?? ASI jo, zejtra taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2009 tak uz mi jde net ve hre se jmenuju brizap vemte me pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.