sysasysa Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 Kdyžtak bych se přidal, akorát mi to moc nejde. Sem sysasysa Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 Kdyžtak bych se přidal, akorát mi to moc nejde. Sem sysasysa S tebou budu spolupracovat rád, poslední mapa ti šla hodně dobře Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 LIDI, DNESKA SE POPRVÉ HRAJE, V 17.20 SE VŠICHNI PŘIPOJTE NA SERVER consoleforumheslo abcdef sakra tak to jsem propasl:roll: Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 sakra tak to jsem propasl:roll: Nevadi, zejtra se hraje taky Citovat
eRik Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 S tebou budu spolupracovat rád, poslední mapa ti šla hodně dobře Ok tak pak řekněte zas v kolik... omlouvám se dneskaj sme hrál Killzone pooprvé :-D lamil jsem to dost :-D grat sýsa 8) Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 tak uz mi jde net ve hre se jmenuju brizap vemte me pls Uz jsem vzal,zejtra se hraj,cas upresnim Jsem tady na ipod, prominte mi doublepost Citovat
sysasysa Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 No na tý poslední se lehce zadařilo. Nejvíc jak sem vás tam kosil raketometem, ale měl sem CSO akže sem měl trochu lagy a já se prej lagoval taky, takže příště to bude zajímavější Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 Tak snad to bude lepsi, jinak,celkem sranda, ale skoda ze se nepeipojili dalsi Citovat
roku92 Odesláno Březen 7, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 7, 2009 Du do toho pokud jeste muzu,ale nebudu moct hrát denně:) Citovat
zyrEEE Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 nejvíc sada hra hlavně jak jsme hrály 2v2 :D Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Dneska se znovu hraje, sejdeme se v 17.30 na servru console.forum heslo abc server bude založen v 17.20 DNES MUSÍ HRÁT VŠICHNI HRÁČI Z KLANU, KDO SE NEZAPOJÍ, DO KLANU NEPATŘÍ!!! Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 nejvíc sada hra hlavně jak jsme hrály 2v2 :D to byl nářez, doufám, že bude dneska víc lidí Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Dneska se znovu hraje, sejdeme se v 17.30 na servru console.forum heslo abc server bude založen v 17.20 DNES MUSÍ HRÁT VŠICHNI HRÁČI Z KLANU, KDO SE NEZAPOJÍ, DO KLANU NEPATŘÍ!!! doufam ze na to nezapomenu..musim si dat upominky do mobilu :D:D Citovat
M0tion Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 doufam ze na to nezapomenu..musim si dat upominky do mobilu :D:D Hale co když mám killzone na UMD ????? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Hale co když mám killzone na UMD ????? Potřebuješ US verzi KILLZONE a když jí na UMD máš, tak neni problém, ale pokud jsi KZ kupoval v Evropě, tak si s náma nezahraješ :cry: Citovat
M0tion Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Potřebuješ US verzi KILLZONE a když jí na UMD máš, tak neni problém, ale pokud jsi KZ kupoval v Evropě, tak si s náma nezahraješ :cry: Hmm tak to je škoda takže jedině až budu mít flash. psp a pak si stahnout US verzi jo? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 mas uplne blbe napsany ten postup na registraci a rozjeti hry!! mel by si to upravit!! vubec to podle toho navodu nejde!! Už jsem to pravil, snad už s tím nebude problém, jinak uznvám, že tam byli nesrovnalosti Hmm tak to je škoda takže jedině až budu mít flash. psp a pak si stahnout US verzi jo? JJ, potřebuješ US verzi, na první stránce jsou linky zapis si me taky, dik Zpsal jsem si tě, seš poslední, už by nás bylo moc, uvidim jak to bude dneska večer Citovat
zyrEEE Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 snad to bude dobra pařba už se nemůžu dočkat :) Citovat
dafsig Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Už jsem to pravil, snad už s tím nebude problém, jinak uznvám, že tam byli nesrovnalostiJJ, potřebuješ US verzi, na první stránce jsou linky Zpsal jsem si tě, seš poslední, už by nás bylo moc, uvidim jak to bude dneska večer super, este ze mam takovy stesti :bash: Citovat
janota2 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 možná by nebylo špatný připsat ke členům přezdívku ve hře Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 možná by nebylo špatný připsat ke členům přezdívku ve hře jj pripis si ke mne nick SynneDcz :) Citovat
Honza222 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Honza222 nick ve hre pridej te si me Citovat
dafsig Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 hosi sry ae este nwm jestli to stihnu, pac sem mel uplne vybity :psp: a kdyz chci nainstalovat patch tak mi to napise ze mam slabou baterku, ae psp v nabijecce mam porad, nevi nekdo kolik musim mit % aby se mi to nainstalovalo? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.