Zachary Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 nechcete nekdy davat lepsi zbrane? a taky jiny mapy? Citovat
Farec Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 však pořad menil mapy a zbrane Citovat
Zachary Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 mam novej nick...:D SMA-EviL_mE (sem v klanu SMA...ale porad budu hrat s C-F) Citovat
Honza222 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Tak hosi uz koncim jinak Dobra hra :thumbup: :psp: Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Tak hosi uz koncim jinak Dobra hra :thumbup: :psp: Souhlasim, taky jsem se vyřádil Všichni, kdo dneska hráli at mi pls napíší na icq, nemusí eRik, Zachary, Honza222, Farec, zyrEEE, janota2, rosicky07, sysasysa(omlouval se), dafsig(omlouval se)-je to kvůli vyhozovu, kdo tam nebyl do klanu nepatří!! to znamená, kdo byl na servru a nenapíše dostane vyhazov taky moje icq: 428392752 přidal jsem v prvním přispěvku přezdívky z KZ učtu do závorek k přezdívkám z C-F Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Souhlasim, taky jsem se vyřádil jak se vubec klan bude jmenovat? :D..muzu si nick nejak zmenit nebo si musim zalozit novy ucet? Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 8, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 jak se vubec klan bude jmenovat? :D..muzu si nick nejak zmenit nebo si musim zalozit novy ucet? Už jsem psal, nechám to na vás, nějaký jméno pro klan navrhněte pls Citovat
eRik Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Já jen... jsem ve hře eRiCZEch :P :D Citovat
janota2 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 nevíte net adresu na killzona na psp, jestli vůbec nějaká je ? Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 kdyby se nasel nekdo kdo umi delat http a nejakej grafik tak bychom si mohli udelat i web :) Citovat
Spilif Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Tak sem si stahnul US.verzi a jsem pripravenej se na to s vami mrknout.Nick mam Spilif jako vsude;-). A nebylo by spatny nekde psat kdy se hraje at nechodim na slepo. Tak jinak snad jen at to vsem strili mej te se! Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 ALIEN:pis na prvni stranku do prvniho prispevku kdy se bude hrat jaky bude heslo atd... a nebylo by spatnykdyby se nasel nekdo kdo umi delat http a nejakej grafik tak bychom si mohli udelat i web Citovat
eRik Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 8, 2009 Už jsem psal, nechám to na vás, nějaký jméno pro klan navrhněte pls Já něěěěco mám, ale předložím i s grafickým zpracováním :-) Citovat
Honza222 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 Kdy se dneska bude hrat? já bych dal nekdy mezi 16:00 - 18:00 klidne server zalozim neni problem... :psp: Citovat
santiknov Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 no eriku to su teda zvedavy :-) jinak lidi ted sry ze sem neodepisoval tady ale su v karvine na navsteve takze sa na net moc nedostanu a na killzone sem tam!! ale zitra uz bych mel byt doma tak vecer budu k dispozici!! Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 muzu taky pls nick:lukyadio psal jsem ti pm..proc neodepisujes?? sry za OT:bash: Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 Já jen... jsem ve hře eRiCZEch :P :D Je, promin, já to psal z paměti... OPRAVENO :) Přídán do prvního postu čas kdy se bude hrát muzu taky pls nick:lukyadio promin, už neni místo, už takhle je nás moc Citovat
Farec Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 nick ve hře mam Farec!!! a ne Frarec. pls opravto Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 promin, už neni místo, už takhle je nás moc tjn uz je nas 12:roll:..btw doufam ze mi to dnes pujde jako vcera :) Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 9, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 nick ve hře mam Farec!!! a ne Frarec. pls opravto Opraveno, znova se omlouvám :) Byl jsem v časovém stresu :D Citovat
santiknov Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2009 Opraveno, znova se omlouvám :)Byl jsem v časovém stresu :D a ja su Santanov a ne SANTANNOV a chcu sa omluvit ze dneska nestihnu hru!! jak uz sem psal nemam ted moc casu kdyz su v karvine!! takze sry!! Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.