<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Ja bych to neak rozhodil jestli bys byl pro... a ti co by moc nehrali ty bysme vyhazeli a misto nich nabrali novy zajem je obrovsky... Ti co se do hry nezapojujou tady nemaj co dělat, já už jsem jednu čistku udělal, nejprv nás bylo 15... A nějak to rozdělíme a pak se to bude nějak řešit, když někdo nebude souhlasit EDIT: OK, s tim souhlasim, ale bude problém když někdo z tý skupiny bude chybět... Citovat
Honza222 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Ti co se do hry nezapojujou tady nemaj co dělat, já už jsem jednu čistku udělal, nejprv nás bylo 15...A nějak to rozdělíme a pak se to bude nějak řešit, když někdo nebude souhlasit EDIT: OK, s tim souhlasim, ale bude problém když někdo z tý skupiny bude chybět... Tak se pojede treba 2v2 nemusi byt server nacpany lidma Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Tak se pojede treba 2v2 Skupiny se budou potom ještě upravovat podle počtu lidí... Citovat
Nemec30 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 pls dejte me taky do naky skupiny nick ve hre (Michalks) :psp: EDIT: chtel bych hral s Evil.me, je to muj kamos ale nemusi to byt Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Honzo, kam ho dáme? založil bych group4 a z 3. bych k němu dal evila čau mohl bych do clanu ve hře se jmenuju danges OK, jdeš do 3. skupiny Citovat
danges Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 čau mohl bych do clanu ve hře se jmenuju danges Citovat
Nemec30 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Budu teda v klanu? jestli jo tak moc dik tohle je jedina hra po dlouhy dobe ktera me bavi. Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 čau mohl bych do clanu ve hře se jmenuju danges odpověděl jsem vejš Budu teda v klanu? jestli jo tak moc dik tohle je jedina hra po dlouhy dobe ktera me bavi. Jistě do klanu jsi přidán, ale potřebujeme se dohodnout do jake skupiny, zatim je to, že by jsme založili novou skupinu a byl by jsi tam s Evilem, přidali by jsme k vám další... Citovat
Nemec30 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 jj dobre, budu to tady jeste sledovat jak ty skupiny budou :bash: Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 jj dobre, budu to tady jeste sledovat jak ty skupiny budou:bash: Dneska se hraje v 17.15 víš o tom? Citovat
Nemec30 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 jj tet se pripojuju ale mohli by se udelat 2 servery a vzdycky by hrali 2grupy na jednom a pak by se ty grupy prohodili Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 jj tet se pripojuju ale mohli by se udelat 2 servery a vzdycky by hrali 2grupy na jednom a pak by se ty grupy prohodili S timhle souhlasim, ale až pozdějc, ještě se na jeden server (ted) vejdem Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 hej brizape hraje se Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 hej brizape hraje se nemohl bych do group 1 nebo 2 pls?:bash: Citovat
Nemec30 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 tak tet to bylo hodne dobry braneni a lagy zadny Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 tak dneska koncim mam nejakej rozjebanej analog a miri mi to kam chce..mozna vecer se jeste pripojim jestli jeste budete hrat Citovat
Honza222 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 nedate jeste 1 hru do 20 00? nebo nic bylo by nas stejne malo tak zase zitra v kolik?at to pripichnem na hl stranu do predu Citovat
eRik Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 omlouvám se, lae mám volleyball a floorball takže ve středu, čtvrtek a úterý hrát nebudu ani v pátek :-) páč přijíždáím domu v 10 večer :-) Citovat
rosicky07 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 nechcete si nekdo jeste dneska zahrat??:psp: a jeste jednou se omlouvam zitra rano odjizdim a vracim se v nedeli takze nebudu hrat:bash: Citovat
Honza222 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 omlouvám se, lae mám volleyball a floorball take ve středu, čtvrtek a úterý hrát nebudu ani v pátek :-) páč přijídáím domu v 10 večer :-) No tak hosi prihlasite se a nemuzete 4 dny v tydnu takhle znas nikdy nebude fungujici klan :-( doporucoval bych jeste asi 4 lidi nabrat.Ja se snazim organizovat neaky ten zapas 1x denne aby sme si na sebe zvykly...ale stakovou budu hrat za chvili sam :-( Citovat
sysasysa Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Dyť snad stačí hrát o víékendu ne?? Nebo chcete mermomocí bejt klan co hraje nonstop každej den?? By to chtělo možná ty skupiny uspořádat podle toho aby lidi mohli hrát spolu a neblokovali se navzájem Citovat
Honza222 Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Dy snad stačí hrát o víékendu ne?? Nebo chcete mermomocí bejt klan co hraje nonstop kadej den?? By to chtělo moná ty skupiny uspořádat podle toho aby lidi mohli hrát spolu a neblokovali se navzájem Hele je to muj nazor hrejte si jak chcete ja to myslel dobre...mozna sem se spatne vyjadril ja myslel aby treba denne hralo aspon 6 lidi z celeho klanu :psp: Citovat
santiknov Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Ja bych to neak rozhodil jestli bys byl pro... a ti co by moc nehrali ty bysme vyhazeli a misto nich nabrali novy zajem je obrovsky...TREBA Group 1 Farec (Farec) ALIEN (ALIEN88 ) eRik (eRiCZEch) zyrEEE (zyrEEE) Group 2 Honza222 (Honza222) santiknov (Santanov) janota2 (vOtik) zachary (EviL.me) Group 3 brizap (brizap) dafsig (neudal) rosicky07 (SynneDcz) sysasysa (sysasysa) neni spatne rozhozeni!! me sa hra s vOtikem libi!! a s Evil.me taky!! honzu ete neznam!! a ja mozu hravat spis o weekoch pac su pres tyden ve skole a tam sa moc nedostavam k wifine!! ale treba sa to zmeni Citovat
eRik Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2009 Hele je to muj nazor hrejte si jak chcete ja to myslel dobre...mozna sem se spatne vyjadril ja myslel aby treba denne hralo aspon 6 lidi z celeho klanu :psp: Hale je mi líto, ale neobětuju život PSP... rád si zahraju, podpořim jakýkoliv INFRASTRUCTURE, ale to, že mám školu do 6 večer a potom tréningy, to nezměním... už mi není 10, životní priority mám již maličko jinde... Citovat
eRik Odesláno Březen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2009 Takže... malá ochutnávka, zatím jsem si vybíral jen písmo... a i to bylo docela nadlouho, dodělal bych i BANNER na úv. stránku, kdyby se líbilo... název... o tom bych nechal hlasovat (když s eněkomu bude líbit)... a jestli to bude nahoře to MA a TREME/ZONE dole nebo v rovině... to už nechám taky na vás (tady je chyba... ale teď už jdu akorát tak do hajan) Samo sebou, že to používat nikdo nemusí, je to jen návrh (myšleno název). Dobroute na forku se zítra určo staviiim... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.