rapid.direct Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-playstation-3/ovladace/-/playstation-3-stealth-pad-black-with-motion-sensing/6237.html Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Mám to koupit? Chci to pro občasnou návštěcvu na zapaření ve dvou...... Díky za odpovědi.....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 pro navstevu urcite staci:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 juki604 Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 Ja ho měl na skoušku a řeknu že na hovno, tlačítka se těžko mačkají. jen můj názor Navíc za 500 jde sehnat na aukru Originál Sony DS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spawny Odesláno Březen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2009 No já nevim za tuhle cenu bych snad raději bral klasickej sixaxis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xilla001 Odesláno Březen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2009 no nevim, kdes prisel na to, ze DS3 sezenes na aukru za 500, aukce tam bezne konci pres 1100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 JJ přesně tak většinou máš 400,-začátek aukce a konec za hranicí 1100,- nevím někteří co na aukru draží mi kolikrát přijdou mimo realitu toho jaké ceny jsou vůbec na trhu:psp:... A to není jen problém co se konzolí týče8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marekgengel111 Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 !!!!!!Já ti rozhodně říkám že je to na první pohled pěkný šunt!!!!!!!! Já bych to koupil na aukru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Ale z aukrem si moc nepomuže! Zrovna ovladače tam sleduju... Prostě Sony je Sony zainvestuj a je to... Odpust si párkrát hospůdku:!: a máš origo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 spawny Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 Spilif má pravdu...když už tak Sony je Sony a naž tohle tak je fakt lepší i Six i když samozřejmě to je slabý kafe proti DS3 ten je fakt kvalitní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 měl sem podobnej akorat na ps2 a za 3 dny se sekaly anlogy a pak se zasekl r1 takže na hov** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Březen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Já k tomu dodám jen jednu takovou zkušenost z mého hraní! Kdysi dávno na vrcholu konzole PSX jsem si taky protože mi odešel jeden ovladač narychlo koupil levnou náhražku a myslel sem jak sem udělal dobře fakt skvěle vypadal a byl prostě boží ale to jen do té doby než sem ho vyndal z obalu a poprvé skusil hrát! Asi po 10 minutách sem ovladač vzal zabalil a položil vedle kontejneru a vzal sem to jako špatnou investici! No opravdu si radši došetři na Sony ovladač ikdyž je to na občasné hraní pro navštěvy! Vyhneš se pak tomu že ti bude říkat no já sem se nemohl krejt nefunguje tlačítko je nějaký seklí a fakt to tu hru alespoň nebude znepříjemňovat! Už sem to tu jednou psal Sony je prostě Sony:roll::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 No já nevím osobně bych si koupil buď DS3 a nebo Sixaxis je to originál. Ale záleží na tobě jesli si chceš něco připaltit a mít originál ne nebo neoriginál ( asi horší ) za menší cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 kamos ho mel a rikal ze je s nim hodne nespokojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rapid.direct
http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-playstation-3/ovladace/-/playstation-3-stealth-pad-black-with-motion-sensing/6237.html
Máte s ním někdo nějaké zkušenosti? Mám to koupit?
Chci to pro občasnou návštěcvu na zapaření ve dvou......
Díky za odpovědi.....:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.